Qu3sTz
Membru activ
mi-a fi sarit degetul din greseala, cine stie)Offf, acum o saptamana cand imi dadeai cerere de prietenie pe contul personal de facebook stiai cine sunt
Vezi atașament 7952
mi-a fi sarit degetul din greseala, cine stie)Offf, acum o saptamana cand imi dadeai cerere de prietenie pe contul personal de facebook stiai cine sunt
Vezi atașament 7952
Offf, acum o saptamana cand imi dadeai cerere de prietenie pe contul personal de facebook stiai cine sunt
Vezi atașament 7952
Razi tu razi,dar nu e rasul tau
)ia zi coaie,unde ai jucat tu pe alpha si cu ce nume?eu am intrat din prima zi cu nicku awfully ,si am jucat cu trupa lu bing bang king1,excruciatus etc si nu tin minte numele ragnar printre aliantele de top.ps"eram alianta de pe locu 1Stai tu linistit ca pe alpha am jucat din prima zi si am castigat acolo cu trupa , din pacate daca mai joaca 1-2 din ce oameni erau , calitate nu toate leprele ca tn de acum .
'deja 10 la rand, si-a anuntat revenirea in martie.
andrei,rau ai ajuns.,te tine femeia sub papuc)))))))))))))))csf n-ai csfPuiule, tu ai voie sa mi te adresezi doar cu ,,sefa"
pai cum drq ma sa joace ca ii stiu si eu pe marea majoritate de acolo..si sigur nu erau asa terminati..deci el viseaza frumos) ce vrei de la el..care nici macar creativ nu este si joaca cu numele aliantei Friends...el fiind Fake Friends..)ia zi coaie,unde ai jucat tu pe alpha si cu ce nume?eu am intrat din prima zi cu nicku awfully ,si am jucat cu trupa lu bing bang king1,excruciatus etc si nu tin minte numele ragnar printre aliantele de top.ps"eram alianta de pe locu 1
Pai aia zic foloseste un nume care nu are legatura cu el si cu cei care joaca pentru el) E un plagiator ieftin!da asta isi anuntase retragerea de pe forum dupa ce si-a luat ko de la noi))))))duypa ce se batea cu pumnii in piept ca rupe demosul,pe mn ma suna noaptea sa ma faca sa inchid alarma)tactica de sim city,oricum este o blasfemie sa compari friendsu cu ce trupa a adunat el ca fiind friends))
Pai daca toti jucatori si au dat seama ca jocul asta e un cacat,au ramas decat marionetele sa comentezeForumul e mort oricum.
Degeaba incercati sa il reinviati ))
Ati castigat barajul de liga a 5 a?Lasati-ne sa ne pregatim de liga a 4 a