ElChapo
Stie Tot
Eeeeeeee,iti dai tu seama
Eeeeeeee,iti dai tu seama
Wai bosorogule,tu si schiatul...pai venim acum de week-end-ul asta si eu cel putin stau ceva acolo
o tura pe partie 5 la vin . m-ai prinsWai bosorogule,tu si schiatul...
Tu te duci doar pentru vinul fiert
Blck ăla este .dia din the ghost
Mare alianta the ghosts ))
Ii propunea lui david să le aducă jucători
Cine e .Dia? Ca sunt tare curios ca n-am stiut sa intru pe forumul asta.. era akali cu screenurile pana cum 2 minute. In primul rand, felicitari Grepo si compania, cu spioni, fara spioni (cum zic unii pe aici) tot aia e, pentru avansul categoric cel putin!
In al doilea rand, tu ce cauti aici cu discutiile?! Ai luat pauza de la crearea de grupuri pe whastapp cu GOD OF WAR cautand copile de 13-14 ani?
Daca ai probleme cu viata sexuala... Anunta-ne si facem o cheta aici, pune The Ghosts 10 lei de om sa ai si tu o ora fericita in viata, discutam si cu Axel si baietii sa asigure si ei o seara saptamana viitoare si gata.
Unii joaca nu comenteaza, jucatori care au cu ce sa ramana din jocul asta, tu esti din alt film, daca se dadea coronita pentru mesaje erai prin top 3. Noi marea alianta The Ghosts (poate inveti sa scrii) suntem la o iesire la doua saptamani, cu unii mai des, tu iesi maxim cu un urs de plus.
Mult succes Angels si Grepo! ne auzim cu cel mai mare drag cu alta ocazie si felicitari celor ce joaca de distractie!
Daca esti capabil sa citesti si sa intelegi primul rand, am sa te rog doar sa mi spui cine e .Dia ca ma jur ca nu stiu! -blck-
mereti toti sa o futeti pe lorita? frumosssssss
Cine e .Dia? Ca sunt tare curios ca n-am stiut sa intru pe forumul asta.. era akali cu screenurile pana cum 2 minute. In primul rand, felicitari Grepo si compania, cu spioni, fara spioni (cum zic unii pe aici) tot aia e, pentru avansul categoric cel putin!
In al doilea rand, tu ce cauti aici cu discutiile?! Ai luat pauza de la crearea de grupuri pe whastapp cu GOD OF WAR cautand copile de 13-14 ani?
Daca ai probleme cu viata sexuala... Anunta-ne si facem o cheta aici, pune The Ghosts 10 lei de om sa ai si tu o ora fericita in viata, discutam si cu Axel si baietii sa asigure si ei o seara saptamana viitoare si gata.
Unii joaca nu comenteaza, jucatori care au cu ce sa ramana din jocul asta, tu esti din alt film, daca se dadea coronita pentru mesaje erai prin top 3. Noi marea alianta The Ghosts (poate inveti sa scrii) suntem la o iesire la doua saptamani, cu unii mai des, tu iesi maxim cu un urs de plus.
Mult succes Angels si Grepo! ne auzim cu cel mai mare drag cu alta ocazie si felicitari celor ce joaca de distractie!
Daca esti capabil sa citesti si sa intelegi primul rand, am sa te rog doar sa mi spui cine e .Dia ca ma jur ca nu stiu! -blck-
a venit sefu
faceti loc
ultimele 9 minute akali, voiam sa vad cine sunt, de curiosa venit sefu
faceti loc
am demisionat de ceva vremecoaie mai traiesti? merge bine la politie ? xD
am demisionat de ceva vreme
oho,si sa vezi cum se rupe serverul in parti,chiar o sa fie show =))))ultimele 9 minute akali, voiam sa vad cine sunt, de curios
Am o poza cu tine acum in fata, sa moara fam mea, am vazut pedofili cu zambet mai frumos decat al tau, ti-ai pus prosopul de laba pe fân ca sa faci poza artistica, aratandu-ti hainele luate din piata si glezna goala la pantofi de piele, taran oparit, tot vad in plm cum bati gura pe aici, fa ceva cu viata ta, mai lasa dracu forumurile ca o dai in altele, o sa te apuci sa cauti alte tipuri de forumuri, la cat de inchis esti in casa.Blck ăla este .dia din the ghost
Mare alianta the ghosts ))
Ii propunea lui david să le aducă jucători
De ce mă băgați in discuțiile voastre ? De când pana când am eu treaba cu voi ?cand il lasi pe david? ti-ar sta bine cu @Aryy Aryy
<3@Aryy Aryy e fratiorul meu, nu se pune problema de asa ceva
@CaponeM generatia asta noua s au luat de aristotel...pareri?