Stewie Griffin
Stie Tot
Invata sa tastezi corect gramatical bai Imparatu' Mamăii.. am uitat ca la voi e mai bine sa fii prost, sa va dea cu norma intreaga..Catelule?Baga mi as pula in tine si toti morti tai ca te pun pe burta pisamas pe rasa ta
Invata sa tastezi corect gramatical bai Imparatu' Mamăii.. am uitat ca la voi e mai bine sa fii prost, sa va dea cu norma intreaga..Catelule?Baga mi as pula in tine si toti morti tai ca te pun pe burta pisamas pe rasa ta
nu, daca iti merge bine felicitari, sanatos si toate cele, dar nu va mai bagati in seama aiurea=)))))))))))))))) off off invidia asta =)))
Cu o mica mentiuneRespectele mele lui @DanyGBR @JonSnow @DanteExploit @daddy drag0s @Bordei @caramidar @cruciatu86 pentru că va luptați cu 4 alianțe in 7 oameni!!! Macar voi sa mai țineți în viața serverul asta
Din câte am anteles doua jucau pentru aur!! Nu stiu ce să zic peste tine DomnuleCu o mica mentiune
Ei erau trei aliante cand am intrat noi,trei oameni
Si 70% erau pentru gold, dar asta e alta poveste )))Cu o mica mentiune
Ei erau trei aliante cand am intrat noi,trei oameni
Și toți am plecat pentru că am venit pentru să vedem cine joacă, Codruța și echipa asasiniDa,erati trei aliante care farmati un server mort..cine naibii baga gold pana sa se animeze lumea?
Ceilalti 30?
Nu am negat ca nu am fost 3 alianțe, dar din alea 3 alianțe 70% intraseră pentru goldDa,erati trei aliante care farmati un server mort..cine naibii baga gold pana sa se animeze lumea?
Ceilalti 30?
Pe parcurs nu s-a mai facut gold sau cum?)))))))Mereu aveti scuze cand pierdeti
dar la inceput de lume erati 3 aliante deja credeati ca inca o lume este a voastra
Unknown sunt multi din only fans parca intrasera pentru gold 70%
Cu asasinii mai pardon//intreaba i pe aia care au venit pt gold cine e tare la eventȘi toți am plecat pentru că am venit pentru să vedem cine joacă, Codruța și echipa asasini
ei da..in sfarsit un comentariu la obiect..si relevant deasemenilua v ar masinile n bot astia de comenteaza aiurea
Mereu aveti scuze cand pierdeti
dar la inceput de lume erati 3 aliante deja credeati ca inca o lume este a voastra
Unknown sunt multi din only fans parca intrasera pentru gold
Baaaaa phenomenon zii mersi de oraș fii la jaleaalua v ar masinile n bot astia de comenteaza aiurea
E la Mykoza, sarakule!