opss : )))Cred ca Mesembria asta este a-12 la rand. Imbros este a 11
Deja ai început cu imbarligatul viezure?Asemenea si eu. Mult succes Demos Kratos, all stars doar vor fi spectatori la cum castiga Demos Kratos, favorita pentru castig va fi doar Demos si atat. Desi ar trebui ca DEMOS sa intoarca favorul pt Sinope
Hai coaeComunicat oficial - Decizia finala a Familiei Friends este ca nu va intra pe lumea Mesembria de pe serverul romanesc in data de 16 martie . Succes tuturor mai departe in ce si au propus !
Ti as pune mesajul dar nu are rost... nu e nimic adăugat de mine.Deja ai început cu imbarligatul viezure?
Demos Kratos nu intraȘi voi sunteți neseriosi.... îl speriați ca intrați toți vs el și e normal să tindă în retragere.
E conștient că nu poate face față la 2 aliante precum stars și demos ci preferă să nu intre astfel acele aliante duelandu-se între ele.
Lasa-mi un mesaj pe whatsupp să îți arăt ss. Acum ca doar a vrut să facă mișto acea persoana sau chiar a vorbit serios nu stiu..Demos Kratos nu intra
Nu am timpu necesar sa ma bat cu toata harta si decat sa clachez la un moment dat mai bine zic pas .
Si spre placerea mea astept sa vad cum se bat prietenii @CaponeM si @twistdark1 si sa nu uitam de @valiemilian )
Si daca intram pe lume , intram dupa 3-4 zile sa fiu sigur ca nu intrati 3-4 aliante vs mine , dar acum am confirmari ca veti intra 4 aliante vs mine 3 mari vs una si de aceea nu voi intra , va las sa va bateti intre voi ca sunteti prieteni buni , m a invatat bila cum sa procedez cu voi sacalilor
Daia v ati strans 4 aliante , ca sunt un adversar usor )
Astepti mult si bine )
Ai de plm , care drq e a 5 a ? )
Pana acum e demos all stars live tm si gucci care au facut grup pt lume noua .
Nu I bai, printre puținele mele calități, se numără și răbdarea