Academia Grepolis

• Autor subiect Autor subiect Bugsy Siegel
  • Data de început Data de început
Intrebam si eu asa...daca tot veniti si voi venim si noi cei din phoenix...ce sa spun succes...:)o sa ai nevoie....

eu am experienta si nu va rezista aceasta alianta cu multi membri fara suparare

Depinde de cat de mult vor reusi liderii sa coordoneze si sa motiveze jucatorii, dar nu e ca si cum ar fi vreun pericol ca cineva sa fie cucerit. Va disparea panica aceea a jucatorilor atunci cand vor fi atacati, pentru ca va fi doar macel de trupe in cel mai grav caz:))

Depinde de cat de mult vor reusi liderii sa coordoneze si sa motiveze jucatorii, dar nu e ca si cum ar fi vreun pericol ca cineva sa fie cucerit. Va disparea panica aceea a jucatorilor atunci cand vor fi atacati, pentru ca va fi doar macel de trupe in cel mai grav caz:))

eu sunt un lider bun ca sunt cu experienta sunt si voi fi in continuare acum imicaut o echipa sa merg pe noua lume daca am cu cine ca altfel nu ma duc

Bugsy,ca de obicei,unde eşti şi tu,sunt şi eu ! =)
Te aştept cu un PM pentru alte informaţii,dacă mai sunt !

Directia ramane aceiasi, ramane sa luati legatura maine cu mine ca sa primiti invite.

Un alt veteran si prieten bun de al meu si-a anuntat prezenta si intentia de a sustine acest proiect.

danyford, multumim pentru amabilitate ;)

o placere sa reiau jokul .. mai ales alaturi de tine ;) sa vedem ce o iesi :)

Rog pe cei ce vor sa ni se alature sa ia legatura cu danyford sau cu mine pentru invitatie,unul dintre noi,care va fi online,va fonda alianta...eu sunt plecat azi la o conferinta si e posibil sa intru mai tarziu pe noua lume...o zi buna tuturor.

E 11:15, sa speram ca in jurul orelor 15-16 avem Hyperborea.... si

Sa deschis hyperborea ... doritorii pt Academia Grepolis sunt rugati sa i-a lagatura cu mine pt invitatii.

am intrat si eu
am mai intrat pe lumi grepolis dar mi s-au parut greoaie pentru incepatori si le-am abandonat

Înapoi
Sus