World

CaponeM

Stie Tot
"Ce am auzit și ce plănuim să ajustăm:

Invitații:
Snapshot-urile au ratat jucători de top apăruti recent și au omis câțiva veterani inactivi.
Plan: Criterii de calificare mai clare, comunicate din timp, ferestre de pre-înregistrare mai lungi și/sau calificări cu înscriere opțională. Detalii în curs de stabilire."

Senzațional dom'le, la asta chiar nu mă așteptam.. frumos, fara absolut nici o ironie.

Anubis.K

Stie Tot
Avand in vedere sistemul eronat de dat invitati, tin sa felicit pe toata lumea care a participat pe acest mondial. Au intrat foarte multi playeri din foarte multe comunitati. Fenomenul a facut ca multe comunitati sa se uneasca si sa incerce sa faca minuni. Inainte sa inceapa minunile eram intr-un punct in care francezi-brazilieni-polonezi dar si englezi-greci-italieni sa joace versus germani-spanioli-olandezi-romani. Poate pe viitor cand se vor da invitatile se va tine cont de veterani si se vor forma echipe doar de o natie ca bataliile sa fie stranse.

Felicitari tuturor romanilor care au fost parte a serverului mondial, in special @NihilSineDeo @emiratele @Homeland Sec. , participand activ la construirea minunilor, dar si aliantei "R0*MANIA" care desi nu a fost asa pregatita, si-au jucat jocul pana la capat. Felicitari bineinteles si comunitatilor spaniole, nemtesti si olandeze pentru construirea a 6 din 7 minuni, un gameplay extraordinar care a generat doborarea a 2 recorduri all time pe acest joc. Construirea celei mai rapide minuni all time dupa 7 zile si 46 de minute (recordul fiind 7 zile si 52 de minute), si construirea celor 4 minuni si castigarea serverului dupa 7 zile si 9 ore (recordul fiind de 7 zile si 15 ore)

Sper ca pe urmatoarele mondiale sa putem sa avem parte de mai multi playeri care se pot bucura de asemenea realizari.
La multi ani romanilor de pretutindeni!!!!

A fost o experiență frumoasă din are am avut ce învăța, atât lucruri pozitive cât și negative :)). Mulțumesc de invitație @Anubis.K ! Chiar dacă nu am putut intra în formulă completă, țin să cred că această mână de români și-a făcut simțită prezența prin buna coordonare cu celelalte nații dar și prin implicarea extraordinară din timpul minunilor, unde am fost în topuri. În ciuda faptului că am intrat la o lună după ce s-a deschis serverul și nu prea aveam mari așteptări, uite că am reușit să ajungem la minuni și să și câștigăm primul server mondial. Sper ca pe viitor invitațiile să se dea jucătorilor cu istoric, și nu neapărat celor care joacă pe un server anume....atunci am putea aborda mai diferit situația.

Felicitări tuturor pentru participare și sper ca la anul să aducem trofeul acasă !

La mulți ani România!

Sus