sesizare

yobagg

Membru
O intrat 2 alianțe s-o bătut luni întregi s-a băgat bani de ambele tabere ca la final să facă fuziune și să farmeze coronița… și iar vine David și zice am câștigat a 10 lume la rând… cu așa alianțe s-a tot joci da ce mă miră faptul ca toți jucătorii de top când aud de David spun pas.. Dece?..

Anubis.K

Stie Tot
O intrat 2 alianțe s-o bătut luni întregi s-a băgat bani de ambele tabere ca la final să facă fuziune și să farmeze coronița… și iar vine David și zice am câștigat a 10 lume la rând… cu așa alianțe s-a tot joci da ce mă miră faptul ca toți jucătorii de top când aud de David spun pas.. Dece?..

cred ca factorul principal e ca nimeni nu joaca grepolis vara (concedii si alte cele)
iar de David in sine nu stiu ce sa zic :))))))))))))))))) isi cam stie el locul

yobagg

Membru
Cat despre vară și concedii trebuiau să ia în calcul ca lumea v2 cu minuni nu se termină în 2 luni… cat despre David.. pe asediu e varză n-o putut bate cu 600 pe link… o echipă adunată peste noapte…și cu spioni și cu de toate.. :))

yobagg

Membru
Nu știu cine e dar cam are dreptate David și Gucci ce joacă pe ro asediu v1,2,3,4 maxim
Deja asediu cu v5,v6 intra sons și rupe tot
În schimb pe revolta sunt 0 barat

Nihilus

Membru activ
Yobag, in afara de nave de colonizare nu stii sa faci altceva, nu mai vorbii de asediu ca de nimeresti pe o lume activa de la v4 in sus, te salta oricine daca nu joci in marea 99, care din pacate nu mai exista conform noului format grepolis ca numar de mari.

Anubis.K

Stie Tot
Nu știu cine e dar cam are dreptate David și Gucci ce joacă pe ro asediu v1,2,3,4 maxim
Deja asediu cu v5,v6 intra sons și rupe tot
În schimb pe revolta sunt 0 barat

inca nu ai trecut peste capitolul ala? xD
pe Rhammus cand o fost de intrat, erati la pescuit si la dat in cap, acuma v o venit chefu de joc vara =))))))

cei mai buni de pe revolta sunteti, asa o zis si flerp ala =)))))))))))))

yobagg

Membru
Păi Flerp și asdphone nu pot trage o alianță după ei… dar stai liniștit ca i cine sa va îngenuncheze pe revoltă de exemplu echipa lu mop cu Tavi va da de săriți in sus

Sus