[Script] Mole Hole

• Autor subiect DeletedUser10318
  • Data de început

Nihilus

Membru activ
Păi tu ai intrat vs neauziți pe asediu.. nu am văzut o bătaie între echipa ta și sons,Oceania ai bătut pe David cu 500 pe link și pe alte circuri pe asediu
Esti delusional, nu m a batut pe mine si cei 500 pe link.
Pe ultima lume de am castigat, te am internat de bun ce esti.

yobagg

Membru
Esti delusional, nu m a batut pe mine si cei 500 pe link.
Pe ultima lume de am castigat, te am internat de bun ce esti.
6 luni v-ați bătut 2 alianțe pe toata lumea și la urmă de buni ce ati fost amândouă ati fuzionat ba sunteți de circu grepolisului, 2 alianțe pe toată lumea și voi fuzionați… ati intrat in istorie :)))))))))))))))) macar de erau 3-4 alianțe dar așa 2 alianțe și alea 2 fac fuziune =)))))))))))))

yobagg

Membru
Buna ziua floricelelor! Ce se mai aude? VIne ceva lume perversa si pe Romania V5 V6 sa intram toti bombardierii sa facem dezmat?
Dacă bagă still iar asediu intră pensionarii care stau toată ziua pe Favorit TV și Viața satului isi spală proteza la 5 dimineața și încep sa verifice pe harta pana pe la 9-10 ce incepe teleshopping isi comandă câte o cremă (puterea ursului si mărul lupului) :))))))))))) cand i pui pe revolta sa joace nu pot (pensia mică medicamente multe, nu-s bani de goldat zid și trupe mai bine stau sa ferească trupele toată ziua

zagras4

Membru Nou
Dacă bagă still iar asediu intră pensionarii care stau toată ziua pe Favorit TV și Viața satului isi spală proteza la 5 dimineața și încep sa verifice pe harta pana pe la 9-10 ce incepe teleshopping isi comandă câte o cremă (puterea ursului si mărul lupului) :))))))))))) cand i pui pe revolta sa joace nu pot (pensia mică medicamente multe, nu-s bani de goldat zid și trupe mai bine stau sa ferească trupele toată ziua
nenea yobag cere v5 revolta ,iar pe kastoria dupa 3 saptamani avea 3 orase care la fel era v5 :))) dar da intradevar suntem si jucatori care preferam revolta ,@Stil asteptam si noi o dominatie revolta v6, bonus de noapte 01-06 si in special FARA moral

yobagg

Membru
nenea yobag cere v5 revolta ,iar pe kastoria dupa 3 saptamani avea 3 orase care la fel era v5 :))) dar da intradevar suntem si jucatori care preferam revolta ,@Stil asteptam si noi o dominatie revolta v6, bonus de noapte 01-06 si in special FARA moral
Păi da dar eu aveam deja lume la activ olimp și era deja Olimpul apărut trebuia să sacrific lumea kastoria ca nu puteam juca pe 2 la capacitati maxime pe olimp aveam 120 orașe unde am și câștigat lumea dar felicitări pt kastoria echipa perfectă de revolta nimic de comentat la adresa voastră

Sus