reCAPTCHA - Gortin

blasic

Membru Nou
Am cumparat gold de la Piata cu resurse si mi-a dat " I'm not a robot ", BIFEZ si nu se intampla nimic. Ramane blocat pe loading... Am incercat si din alta locatie, si de pe telefon, aceeasi problema

Atașamente

• asd.png
    asd.png
    373,1 KB · Vizualizări: 4

blasic

Membru Nou
Ok, o sa incerc, dar daca este din browser, de ce nu vrea din aplicatia mobila, pentru ca si pe aplicatie face la fel? In momentul cand incepe sa faca asa, in principiu dupa 1 sau maxim 2 schimburi, imi da verificare si ramane asa mult si bine.

thedaythatnevercomes

Membru activ
Am facut tichet ieri..mi s a raspuns ca se remediaza
Inca nu s a remediat
Nu e de browser,e de la ei
Am resetat,am sters cache,am facut tot ce era de facut

thedaythatnevercomes

Membru activ
La event..am gasit doi legionari
In inventar trofee,am doar unul
E cam bataie de joc..nu stiu daca e bug,incompetenta sau sa nu spun mai grav,intentionat

thedaythatnevercomes

Membru activ
Dar intrasem pt altceva aici
Din nou avem conturi fake cu nemiluita..serverul e mai special..asteptam sa se umple tot de conturi din astea?
Ca n ar dura mult
Prefer sa scriu aici decat sa fac tichete..unde totul se VA rezolva..candva

Lord Smaug

Stie Tot
e o problema pe care un admin tehnic ar putea sa o rezolve in 10 minute pe ceas cronometrat, dar noi il avem pe stil, pazitoru pesedist al plantatiei romanesti de 10 ani

thedaythatnevercomes

Membru activ
Avem o problema cu conturile fake si aliantele fake,care dau fulgere
E v3,doare un fulger
Sper ca nu acceptati tacit practica asta,ca sa bagam bani in senate
Rezolvati va rog problema conturilor fake..sunt trei aliante pe server care fac asta..si au cativa noobi ca membri care sa ii valideaza ca alianta
E vizibil pt oricine intra pe clasament aliante..asa ca imi e greu sa cred ca voi,adminii,nu vedeti!
Am colegi care deja au primit cate 25 de fulgere

Ultima editare:

Anubis.K

Stie Tot
Avem o problema cu conturile fake si aliantele fake,care dau fulgere
E v3,doare un fulger
Sper ca nu acceptati tacit practica asta,ca sa bagam bani in senate
Rezolvati va rog problema conturilor fake..sunt trei aliante pe server care fac asta..si au cativa noobi ca membri care sa ii valideaza ca alianta
E vizibil pt oricine intra pe clasament aliante..asa ca imi e greu sa cred ca voi,adminii,nu vedeti!
Am colegi care deja au primit cate 25 de fulgere

Stil face conturile si va da fulgere, numa ca sa bagati instante in constructii si bani in joc =)))
Buna asta domnule

twistdark1

Stie Tot
Totusi acum fix un an erati multi pe forum si pe joc care nu aveati probleme cu conturile si cu fulgerele. How the tables turned.

Sus