propunerea unui coleg

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Guest
Nu trageti in tractoristPropunerea nu imi apartine si am fost rugat sa o postez eu pe extern!

pe lumile cu sistem vechi de cucerire, ma lovesc de urmatoarea problema:
1.activez vacanta
2. 48 de ore nu mai pot ataca nimic
aici mi se pare o problema
ar trebui ca macar orasele proprii sa le pot ataca
asta pentru ca , atacul pe un oras propriu sub asediu, in sistemul asta de cucerire, este o forma de aparare.
sau, macar cucerirea care s-ar termina dupa ce, vacanta s-a activat,sa nu mai fie posibila
si mai exista un aspect:
orasele fantoma ar trebui cucerite odata cu intrarea navei
asa cum pe sistemul nou ,cum nu exista revolta la fantome, tot asa, nici aici, n-ar trebui sa aperi o cucerie 12 ore

VA multumesc pentru intelegere.

DeletedUser

Guest
De acord cu propunerea 1, ar trebui sa putem ataca macar orasele proprii in aceste 48 ore !
bd9.gif

Propunerea 2 nui buna
bc3.gif

DeletedUser

Guest
si care ar mai fi farmecul jocului daca o lume cu sistem vechi ar fi ca una cu revolta.. grepolis este un joc rupt din istorie.. pe vremea romanilor sau a altor imperi.. cand atacau o tara o cetare.. nu o asediau ?> nu gata se si instalau, puscau din degete si gata teritoriul era al lor.. se luptau pt el

DeletedUser

Guest
bai sefu',citeste mai bine,omul s-a referit la orasele fantoma....cumva aia de spui tu atacau 12 ore ruinele unei cetati parasite si am scapat eu chestia asta de vrei sa o spui?

Deleted User - 180694

Guest
In cazul modului de cucerire a oraselor fantoma nu cred ca este neaparat nevoie de vreo modificare, dar posibilitatea de a ataca propriile orase in cele 48 de ore cat dureaza activarea modului de vacanta chiar este o propunere care as vota-o

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus