Propunere razboi aliante

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Guest
Propun sa fie o statistica a razboiului/razboaielor dintre 2 sau mai multe aliante...sa scrie frumos care cate orase au cucerit /pierdut si la sfarsit cine a castigat...etc. mai dezvoltati si voi putin daca va place ideea..ce spuneti ?

DeletedUser

Guest
Mie imi place ideea..... daca ceri sa mai adaugam eu asa mai aduga un oras care sa fie capitala...... sau un buton special pentru cei cu dreptul de intemetor pentru a se preda in caza ca pierd razboiul

DeletedUser12126

Guest
Si mie imi place ideea asta.Sa se adauge poate o abtiune in care alianta care doreste sa se predea in razboi sa plateasca tribut ex:5.000-10.000 resurse din fiecare si odat la 24 de ore ajung la jucatorul selectat automat iar cel ce a primit tribut nu mai poate ataca timp de 24 de ore ce ziceti?

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser12104

Guest
ideea cu intrumentul pentru razboi este buna.. si ar fi fain sa aiba un buton pentru adaugarea altor aliante(academii,sau pact) pentru ca pe grepostats daca sunt multe aliante trebuie sa le iei fiecare in parte si sanumei orasele...
Dar cu predatul si cu tributul....astea nu-s buna..parerea mea
*tribut iti iei singur daca farmezi adversarii
*ce sa te mai predai cand se destrama alianta :|

DeletedUser

Guest
ideea cu intrumentul pentru razboi este buna.. si ar fi fain sa aiba un buton pentru adaugarea altor aliante(academii,sau pact) pentru ca pe grepostats daca sunt multe aliante trebuie sa le iei fiecare in parte si sanumei orasele...
Dar cu predatul si cu tributul....astea nu-s buna..parerea mea
*tribut iti iei singur daca farmezi adversarii
*ce sa te mai predai cand se destrama alianta :|

da ar fi bine... si asa ca ,recompensa, pentru aliantele ANIHILATE sa ai un banner special care va da aliantei castigatoare bonusuri (bannerul evoluand treptat pana la cea mai avansata forma )

DeletedUser12126

Guest
da ar fi bine... si asa ca ,recompensa, pentru aliantele ANIHILATE sa ai un banner special care va da aliantei castigatoare bonusuri (bannerul evoluand treptat pana la cea mai avansata forma )

Asta ai luat-o de la Triburile nu?

DeletedUser1888

Guest
Tribut? Cine ar mai sta in alianta daca trebuie sa plateasca, sar desfinta si ar face alta. Buton special, vezi de treaba intra o data beat si apasa , si o distrus lumea daca e avansata.
O statistica cu care alianta castiga aveti grepolis stats.

DeletedUser

Guest
Asta ai luat-o de la Triburile nu?

chiar nu este problema ta de unde am luat-o ai inteles ? si nu devia drequ de la subiect ! spune imi place sau nu

- - - Updated - - -

Tribut? Cine ar mai sta in alianta daca trebuie sa plateasca, sar desfinta si ar face alta. Buton special, vezi de treaba intra o data beat si apasa , si o distrus lumea daca e avansata.
O statistica cu care alianta castiga aveti grepolis stats.

da uita-te tu si .....prietenul tau pe grepostats ! e mai util si mai usor ! uite nah chiar mi-e lene sa ma uit pe grepolis stats probleme ?

DeletedUser1888

Guest
Crezi ca sta cineva dupa tine sa iti faca tie toate cele, nu vrei sa te uiti pe grepolis stats ia ... ca nu iti face nimeni daca ai deja un site cu toate. Mai incarca astia grepolisu cu alea sa il faca si mai greu de mers, si acuma mai da aia cu servaru nu raspunde.

DeletedUser12104

Guest
pot face o unealta pe grepostats nu pe joc...doamne...rai sunteti :|

DeletedUser12126

Guest
Eu as zice pe joc sa se dea un fel de recompensa pentru aliantele care castiga un razboi.

DeletedUser12104

Guest
aici nu sunt razboaie ca in realitate care se lupta pana mor toti..aici cand incepi sa pierzi teren ori merg la alianta,ori alianta care pierde se sparge..aici se castiga razboiae,nu se pierd

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus