DeletedUser13911
Guest
Draga Mos Craciun:
Draga Mosule eu vreau sa-ti spun ca am fost un copil bun, m-am comportat frumos cand a fost vreun asediu am ajutat cu tot ce aveam
Cand a fost o cucerire am ajutat cu tot ce aveam, Tu stii ca eu sunt mereu cuminte si te respect eu in fiecare an te astept
Anul asta e special ca numai am niciun ban Monezi de aur numai am deci e un an special
As dori si eu de la tine sa ma ajuti sa iau premiul 1 ca sa pot castiga acele monezi
Mos Craciun stiu ca tu esti darnic si bun si ca sa mai stii ceva eu chiar cred in dumneata.Eu as vrea ceva si pentru aliatii mei din Friends.As dori un brad frumos, cat mai multe orase sa cucerim si cat mai putine sa pierdem
De sarbatori ca sa vezi ca sunt mai bun le doresc multa sanatate tuturor colegilor de joc chiar daca i-am cam suparat in ultimul timp daar ma iarta ei le doresc noroc mult si sanatate si celor din Demos Kratos
Deci draga Mosule sper sa-mi aduci ce vreau si ce vor altii asa ca ti-am pregatit si o poezioara :*
Langa soba cea fierbinte Monsterel este cuminte.
Acum e smierit si bun,
Ca-i Ajunul lui Craciun.
A mai topait nitel
Dar se teme Monsterel
Sa n-apara Mosulica
Si sa nu-i mai dea nimica!
Mai stie ca spiridusii,
Cocotati pe tocul usii,
Urmaresc, vad si noteaza
Si pe Mos il informeaza.
Monsterel, copilas bun,
Ii face un ceai acum!
Ca va veni zgribulit
Si sa se-ncalzeasca un pic.
Mosul drag, iata-a sosit,
De omat e tot albit!
Monsterel, privind la el:
-Mos Craciun esti frumusel!
Langa soba cea fierbinte
Edenut este cuminte.
Acum e smierit si bun,
Ca-i Ajunul lui Craciun.
A mai topait nitel
Dar se teme Edenel
Sa n-apara Mosulica
Si sa nu-i mai dea nimica!
Mai stie ca spiridusii,
Cocotati pe tocul usii,
Urmaresc, vad si noteaza
Si pe Mos il informeaza.
Edenel, copilas bun,
Ii face un ceai acum!
Ca va veni zgribulit
Si sa se-ncalzeasca un pic.
Mosul drag, iata-a sosit,
De omat e tot albit!
Edenel, privind la el:
-Mos Craciun esti frumusel!
FAKE,rog moderatorul sa stearga dupa ce a citit!
- - - Actualizat - - -
Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atat de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare....Iti scriu insa acum, cand vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav..
Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atatia oameni zbuciumati si atatia copii batrani inainte de vreme care au nevoie de asta, incat nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede, iar ochii, ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intalnit prima oara...E ROG, AI GRIJA DE MINE SI DE FETELE DE PE ACEST FORUM, AJUTA-NE SA PURTAM UN SAMBUREL IN PANTEC SANATOS, IAR PESTE 9 LUNI SA FIM TATICI !
FAKE,copy paste!http://www.desprecopii.com/info-id-7712-nm-O-dorinta-speciala-pentru-Mos-Craciun.htm
Ultima editare de un moderator: