valiemilian
Stie Tot
Informație eronata pacient mortIntra demos kratos in pact cu all stars - informatie de pe grupurile lor - sunt asa buni incat fac pact pre lume sa se bata cu mine . Eu nici nu intru , va urez succes la farming
Informație eronata pacient mortIntra demos kratos in pact cu all stars - informatie de pe grupurile lor - sunt asa buni incat fac pact pre lume sa se bata cu mine . Eu nici nu intru , va urez succes la farming
)))))A citit in praful de stele
La câte probleme sunt la Olimp cu revolta le ajunge o lume per tura celor de la inno greu de crezut ca vine și aici după Spania,asa ca taci ca în curând ți se pune saua@Stil VREM REVOLTA OLIMP CU REVOLTA
Tu vrei la mure moldovene@Stil #VremV1
e bolnavCe te tot rogi, mai copile? Te crezi la biserica?
Ce te tot rogi, mai copile? Te crezi la biserica?
Dacă ne zici numele pe joc îți spunemCe are toată lumea cu David?=)))
La un momentdat, adica dupa primul atac primit sau dupa primul oras pierdut?Si daca intram pe lume , intram dupa 3-4 zile sa fiu sigur ca nu intrati 3-4 aliante vs mine , dar acum am confirmari ca veti intra 4 aliante vs mine 3 mari vs una si de aceea nu voi intra , va las sa va bateti intre voi ca sunteti prieteni buni , m a invatat bila cum sa procedez cu voi sacalilor
e iunie, terex. )Dacă ne zici numele pe joc îți spunem
Coe tu nu poți tine o mare, maxim un colt și ala prin m99Si daca intram pe lume , intram dupa 3-4 zile sa fiu sigur ca nu intrati 3-4 aliante vs mine , dar acum am confirmari ca veti intra 4 aliante vs mine 3 mari vs una si de aceea nu voi intra , va las sa va bateti intre voi ca sunteti prieteni buni , m a invatat bila cum sa procedez cu voi sacalilor