TereX
Membru activ
Pune poză mă bășinosule..Apare fix o pulă săptămâna asta..prajitule vrei sa vezi tiket cu raspuns de la still ? cine mai esti si tu agariciule
Pune poză mă bășinosule..Apare fix o pulă săptămâna asta..prajitule vrei sa vezi tiket cu raspuns de la still ? cine mai esti si tu agariciule
Tu vorbesti sa nu adormi acum? tu pe cine ai batut? By the way, copiii de langa bloc nu se pun la socoteala, desi ma gandesc ca si aia te bateau..DeMoș Kratos alianta care vânează lumi fără adversari face mișto de Friends deși ei au pierdut cu 3 mari vs Sons și au luat-o la muie și de la Wild pe Dimale.
Zilelor următoare ce înseamnă la tine mă tălâmbă?=))Vezi atașament 8025
ba daca esti prost nu mai semnaliza
Am o dilema..Ai vrut sa iti pui userul T-rex si ti-a scapat un e in plus? sau ai crezut ca asa se scrie corect?Zilelor următoare ce înseamnă la tine mă tălâmbă?=))
3 sapt asa frate sa nu zic 1lunaZilelor următoare ce înseamnă la tine mă tălâmbă?=))
Cf wai?numa pedofili pe aici
Felicitări grepo fake pentru încă un sv pe care fugiți =)))))))))Felicitari Demos Kratos pentru castigarea lumii mesembria !
Ce grepo fake coaieFelicitări grepo fake pentru încă un sv pe care fugiți =)))))))))
Și dacă nu intra nimeni contra lor cu cine se bat? ))Intra demos kratos in pact cu all stars - informatie de pe grupurile lor - sunt asa buni incat fac pact pre lume sa se bata cu mine . Eu nici nu intru , va urez succes la farming
Nu o sa fie lume cu olimp ))Cu templele si olimpu .
Intra demos kratos in pact cu all stars - informatie de pe grupurile lor - sunt asa buni incat fac pact pre lume sa se bata cu mine . Eu nici nu intru , va urez succes la farming
Intra demos kratos in pact cu all stars - informatie de pe grupurile lor - sunt asa buni incat fac pact pre lume sa se bata cu mine . Eu nici nu intru , va urez succes la farming
A vazut in stele