Lume Speciala

• Autor subiect DeletedUser9247
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser9247

Guest
Putem aveam si pe grepolis o lume speciala ca pe Triburile?
Care sa dureze o mai putin si cu locuri limitate.
Iar un sistem de cucerire ar putea fi alianta care detine toate orasele(colonizarea ar fi interzisa).

O simpla propunere :)

DeletedUser

Guest
iar a disparut linia de aut, pesemne cineva s-a refresat

DeletedUser

Guest
Putem aveam si pe grepolis o lume speciala ca pe Triburile?
Care sa dureze o mai putin si cu locuri limitate.
Iar un sistem de cucerire ar putea fi alianta care detine toate orasele(colonizarea ar fi interzisa).

O simpla propunere :)

Tati, tu iti dai seama ce vorbesti? Pe triburile este o chestiuta ce se numeste coplayer si e legala si o alta numita sitter care e legala ca sa poti sa mai mergi si la toaleta, aci nu ai facilitatile astea si la o viteza mare cum e cea de pe speciala de pe triburile, ajungi sa manaci pe tastatura si cred ca nu vrei asta, nu faci fata, nu face nimeni fata la un asemenea server aici pe grepolis. :)
Deci clar, NU. :)

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser7210

Guest
ehh...au fost lumi speed 50 dar nu la noi..cucerirea dura 28 de min,nava facea in jur de 2-3 min...eu am jucat pe 2 lumi,a fost frumos...dar aici slabe sanse:)

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser12104

Guest
daca vrei de-astea mergi pe servere straine

- - - Updated - - -

ehh...au fost lumi speed 50 dar nu la noi..cucerirea dura 28 de min,nava facea in jur de 2-3 min...eu am jucat pe 2 lumi,a fost frumos...dar aici slabe sanse:)
presupun ca in 2 saptamani sa termina lumea :)

DeletedUser9489

Guest
Era ilogic sa se faca minuni. Gandeste-te, ca pentru nivelul 10 era nevoie de 23.800.000 x 50 resurse, adica undeva la 1.100.000.000 (peste un miliard de resurse). Aici ai un link Summer Speed World 2012,

si cea mai noua lume Speed a fost in Franta, in decembrie 2012, link aici:

Lumea Hermes

RANINAGHI

Membru
a fost o lume speed pe serverul beta grepolis .... era chiar frumos ... cei care zic ca nu rezistau nu intrati ;)
eu pe lumea speed ma facut 380 000 puncte in 4 zile de joc :)
dar totusi sa inchis repede lumea :)

DeletedUser9247

Guest
Tati, tu iti dai seama ce vorbesti? Pe triburile este o chestiuta ce se numeste coplayer si e legala si o alta numita sitter care e legala ca sa poti sa mai mergi si la toaleta, aci nu ai facilitatile astea si la o viteza mare cum e cea de pe speciala de pe triburile, ajungi sa manaci pe tastatura si cred ca nu vrei asta, nu faci fata, nu face nimeni fata la un asemenea server aici pe grepolis. :)
Deci clar, NU. :)

Ce nu intelegi tu prin: "O simpla propunere" ?
Ce a facut comunismul din tara asta , cum i-a marcat pe unii.:(

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus