Lume Ocazionala 2024?

JdZKUuh.png

Pentru baietii cu integritate!

RazvanRad

Membru Nou
Și eu mi-am pierdut câteva minute sa îți citesc răspunsul tău ...
Este clar , marea majoritate dintre voi sunteți spălați pe creier ce sa vorbești cu oamenii cu un singur neuron
Jucați dragilor pe 20 de lumi și luati-o de la început de 20 de ori doar doar veți câștiga macar o data lumea de joc
Coroniță am luat și eu pe una dintre lumi cu final când jucam cu alt cont , nu e mare chestie ....
Adevărata provocare este sa ajungi cat mai sus cu orașe în fiecare mare pe o lume de joc nelimitată .....
Sa ajungi sa faci milionul de puncte în atac pe zi sau în apărare pe zi ....
Nu doua lulele ce jucați voi pe lumile cu final luand-o tot timpul de la început ....pentru bonusuri pe cont ...
Era să spun eu ce fac cu bonusurile pe cont ....
Intrați și jucați pe helorus hiperboreea sau achiles , acolo joaca campionii adevarati !
Profesioniștii adevărați ai jocului !
Tot respectul și mă bucur că am ocazia sa fac și eu parte cu micuțul meu cont din echipa adevăraților campioni ai jocului ....
Am inteles , ai probleme la mansarda , bla bla bla
Du te si dati comenzile zilnice , nu uita sa uzi gradina si sa ti bei pastilele.(faci urat fara ele)

lin primus

Membru Nou
cred ca o sa apara vreo 10k conturi in curand acolo ca sa aiba un singur scop, sa-ti dea tie fulgere :confused:
Atâta te duce mintea atâta faci .
De făcut rău sunteți primii mai greu cu făcutul de bine în viața ...
Când nu mai aveti argumente incepeti sa dati cu pumnii și picioarele .

Vorba aia ,.pumnii voștri minte nu are

Anubis.K

Stie Tot
Atâta te duce mintea atâta faci .
De făcut rău sunteți primii mai greu cu făcutul de bine în viața ...
Când nu mai aveti argumente incepeti sa dati cu pumnii și picioarele .

Vorba aia ,.pumnii voștri minte nu are

Nu da nimeni cu pumnu, dar ce zici tu este complet fals

lin primus

Membru Nou
Nu da nimeni cu pumnu, dar ce zici tu este complet fals
Și părerea mea este că e complet falsa ideea ta exprimată mai sus ..
Fiecare cu părerea sa .
Care îmbrățișează ideea ta merge pe lumi ce se deschid că sa se închidă și se bat pentru minuni ,dominație ,olimp care vrea stabilitate pe termen lung și performanta , orașe in toate marile , toată armata de la toți zeii disponibili pe helorus la acest moment și cont de peste 15-20 de milioane de puncte cu mii de orașe în administrație sa vina pe helorus , sau pe hiperboreea sau pe achiles ..
Să vadă acolo jucători adevarati ,nu doua lulele ce se joaca pe lumile cu final ...
Gata eu mi-am spus părerea destul pe forum de acum nu mai răspund la nici un atac ,las bombardierii lumilor cu final sa comenteze până nu or mai avea suflu sa scrie ...
Care e om adevărat îl așteptăm pe lumile nelimitate ....
Pa .

Anubis.K

Stie Tot
Fiecare cu părerea sa .
Care îmbrățișează ideea ta merge pe lumi ce se deschid că sa se închidă și se bat pentru minuni ,dominație ,olimp care vrea stabilitate pe termen lung și performanta , orașe in toate marile , toată armata de la toți zeii disponibili pe helorus la acest moment și cont de peste 15-20 de milioane de puncte cu mii de orașe în administrație sa vina pe helorus , sau pe hiperboreea sau pe achiles ..
Să vadă acolo jucători adevarati ,nu doua lulele ce se joaca pe lumile cu final ...
Gata eu mi-am spus părerea destul pe forum de acum nu mai răspund la nici un atac ,las bombardierii lumilor cu final sa comenteze până nu or mai avea suflu sa scrie ...
Pa .

ok frate, asteptati acolo, tu si voievozi tai.

Fiecare cu părerea sa .
Pa .
Bro, lasa-te de forum, oricum este pe langa grepolis de cand ai inceput sa joci, doar pierzi timpul pe el, macar tii serverele alea nelimitate in viata.

ArHanGhElbr

Membru Nou
Salutare prieteni, oare v-om putea vreodata sa putem discuta normal, civilizat si fara prea multa gargara?

Vad o gramada de injurii , adresate dintr-o parte-n alta. Eu am deschis o propunere, pe care Stil si restul o vor analiza, iar daca prezinta interes , se v-a deschide sau nu.

Desigur, ca sunt comentarii pro si contra, de ce sa se deschida si de ce nu, unii au timp sa joace o lume cu endgame normal, altii nu.
Am vazut ca toti cei care ati comentat aici, aveti ani de grepolis in spate si stiti foarte bine, ca pentru a juca o lume normala , iti necesita o gramada de timp. E, o lume ocazionala este buna pentru cei care NU au timpul celorlalti, insa asta nu inseamna ca trebuie sa-i uitam, ca si ei contribuie la acest joc prin banii investiti, care nu sunt putini. NU cer sa fie deschisa o lume ocazionala, din an in an. Cum am spus in propunere, au trecut atatia ani de cand a fost deschisa ultima de acest gen.

P.S.:
Nu am deschis acest topic, pentru a-mi arata cat de buni suntem noi romanii, in a ne injura, a ocărî. Stiu, ca suntem primii la asta.

Invatati fratilor sa fiti mai buni, mai pozitivi.. tot timpul, nu numai de sarbatori. Inteleg ca lumea reala este grea , nemiloasa si vine cu o gramada de probleme, dar hai macar pe asta virtuala sa o facem mai buna . Cu totii avem probleme!

Nu deveniţi răi ca să fiţi la modă, fiţi demodat de buni!

Cicuss

Membru Nou
Pe serverul românesc de Grepolis avem 3 lumi nelimitate mari și late deschise .

Pentru cei ce vor închidere de lumi sunt zeci de lumi mai noi care se deschid și se închid .
Lumile nelimitate sunt pentru o anumită categorie de jucători care vor sa joace la nivelul cel mai profesionist și cel mai înalt și care vor ca timpul lor pierdut pe joc să nu se reseteze o dată cu închiderea lumii așa cum se face pe lumile convenționale .

Practic pe acest forum s-au întâlnit toți dușmanii lumii helorus care vor ori o alta lume de joc sa distrugă specificul acestei lumi ,ori sa se închida lumea ..reamintesc că durata medie a unui om de viață este de 70 de ani .lumea asta nu are nici măcar 6 ani .
Joc pe ea din a 2 a zi in care s-a deschis spre deosebire de alții care comentează aici doar doar or distruge lumea helorus .....
Părerea mea este că lumea helorus mai are multe de spus în anii ce vor urma , sa lase oamenii să activeze în continuare că nu au băgat bani și nu au muncit pe ea sute de ore de pomană ca sa se închidă ....
Când vezi niste conturi de 14 și 15 milioane de puncte e normal pentru unii sa comenteze urat la adresa acestei lumi ....
E greu de activat ani de zile pe o lume de joc ....
Atâta este opinia mea ...sa se lase lumile nelimitate deja deschise în pace .
Nu interesează pe nimeni lumi ocazionale noi de abia adunam jucători pe lumea asta , nu interesează jucătorii de pe lumile nelimitate sa li se închidă lumile in care au investit bani ,timp , în care au amintiri de ani de zile sa li se închidă în nas ....
Aici e valabil și pentru jucătorii de pe helorus , și pe achiles și hiperboreea ....
Că ăia sunt în opinia mea jucători profesioniști adevărați , nu toți prostovanii care se incanta sa meargă pe fiecare lume convențională de joc ,să facă rahatul praf de fiecare data și să ceară la nesfârșit lumi noi pentru neputința lor .....
Să rămână cele 3 lumi nelimitate așa cum sunt ...
Nu avem nevoie de nici o lume nouă de nici o lume închisă .....vă duceți pe lumile noi , faceți rahatul praf și vă treziți sa faceți propuneri
unde stăteau războinicii luminii ...
Va rog sa nu va mai comentati aiurea mai nesimtitilor ... daca ati fi jucat pe Helorus ati fi si voi profesionisti si v.ati da seama ca juntele politice conduse de cei mai malefici jucatoari ai grepolisului din romania au organizat acest complot pentru anihilarea adevaratilor jucatori pe care acest server ii are . Felicitari tie domnule Lin si celor care au reusit sa faca 15 milioane de puncte pe aceasta lume , sper sa luptati in continuare pentru cauza ei. Ne vedem peste alti 5 ani .. doar traim in medie 70 . Helorus fie cu voi .

,, vă duceți pe lumile noi , faceți rahatul praf și vă treziți sa faceți propuneri
unde stăteau războinicii luminii ... ,,

AMEN

lin primus

Membru Nou
@Stil inchide Helorus, sa planga profesionistii :))))))
In visele tale erotice colegul ....
Helorus nu se va închide când vreți voi războinicii luminii care o tot luați de la început pe lumile ce astăzi se deschid maine se închid ...
Lumile nelimitate de aia sunt nelimitate , sa nu se închidă iar pentru cei ce vor alte lumi nelimitate bagati-va mințile în cap să activați pe una dintre cele trei lumi nelimitate deja existente ...
Lasati propuneri de deschidere de noi lumi nelimitate .
Și așa cei profesioniști care activam pe astfel de lumi suntem puțini .
De aia a ajuns jocul asta o cocina de porci ,din cauza prea multor lumi deschise una după alta ...
Care își mai amintește ce sărbătoare era acum 10 ani când se deschidea o noua lume de joc ?
Alianțe peste alianțe , jucători peste jucători ...
Era mai mare dragul ...
Acum , 200 de jucători pe o lume, 200 pe alta lume ....
Un război surd între doua proiecte cu academiile lor aferente .....
Păcat de ce a ajuns acest joc dar cu așa plăvani de zei ai luminii care vor in fiecare zi cate o lume noua ...unde sa se ajungă decât în starea existentă acum ?

ArHanGhElbr

Membru Nou
In visele tale erotice colegul ....
Helorus nu se va închide când vreți voi războinicii luminii care o tot luați de la început pe lumile ce astăzi se deschid maine se închid ...
Lumile nelimitate de aia sunt nelimitate , sa nu se închidă iar pentru cei ce vor alte lumi nelimitate bagati-va mințile în cap să activați pe una dintre cele trei lumi nelimitate deja existente ...
Lasati propuneri de deschidere de noi lumi nelimitate .
Și așa cei profesioniști care activam pe astfel de lumi suntem puțini .
De aia a ajuns jocul asta o cocina de porci ,din cauza prea multor lumi deschise una după alta ...
Care își mai amintește ce sărbătoare era acum 10 ani când se deschidea o noua lume de joc ?
Alianțe peste alianțe , jucători peste jucători ...
Era mai mare dragul ...
Acum , 200 de jucători pe o lume, 200 pe alta lume ....
Un război surd între doua proiecte cu academiile lor aferente .....
Păcat de ce a ajuns acest joc dar cu așa plăvani de zei ai luminii care vor in fiecare zi cate o lume noua ...unde sa se ajungă decât în starea existentă acum ?
Eu unul, tot nu inteleg care este problema ta in a se deschide o alta lume nelimitata. Vad ca scrii romane politienesti, insa nu dai nici macar un argument coerent. Jocul s-a destramat din cu totul si cu totul alte motive, nu din cauza lumilor deschise prea "frecvent", nu inteleg de unde ai scos-o pe asta.

lin primus

Membru Nou
Eu unul, tot nu inteleg care este problema ta in a se deschide o alta lume nelimitata. Vad ca scrii romane politienesti, insa nu dai nici macar un argument coerent. Jocul s-a destramat din cu totul si cu totul alte motive, nu din cauza lumilor deschise prea "frecvent", nu inteleg de unde ai scos-o pe asta.
Nu am sa fac polemica cu tine că nu își are rostul pe acest forum extern .
Mi-am spus părerea mea ,daca îți convine bine daca nu iar de bine ...
Este strict părerea mea .
Așa cum toți vă permiteți să vă exprimați o părere cred că pot și eu să mi-o exprim ...
Totuși hai să îți răspund ....
Am explicat că cei care activam pe lumi nelimitate suntem foarte putini ...
Tu daca vii acum și deschizi încă o lume nelimitată știi ce se va întâmpla ?
Lumea helorus și așa cu o foarte mare parte din jucători inactivi va deveni o lume de dormeze la fel și celelalte lumi achiles și hiperboreea ...
Prin deschiderea unei lumi noi nelimitate , lumea helorus se va umple de dormeze și nu va mai juca nimeni pe helorus ...
De aia că sa înțelegi și tu o dată ...și da ....lumile noi deschise mereu și mereu după părerea mea au distrus acest joc ....
Ia deschideți o lume nouă o dată la 10-12 luni sa vedeți atunci ce forfota și sărbătoare este când se deschide o lume și câte alianțe și jucători se bat pe ea ....
Mai tre să te ducă și mintea tăticu ....
Eu ție îți cer prea multe ,știu că ești limitat dar te accept in alianța așa cum ești .....
Că ești activ ...dar nu îmi face nici o plăcere caracterul tau , modul de a te comporta și de a submina activitatea lumii helorus și a celorlalte lumi nelimitate cerând deschiderea unei noi lumi nelimitate când noi abia dacă suntem 200 de jucători activi pe helorus , pe achiles și mai puțini , pe hiperboreea poate tot așa ....

tagesorin

Membru Nou
Buna seara. Sa stiti ca adevarul este intotdeauna la mijloc. Ca de fiecare data. Nu este usor intr-adevar sa duci cativa ani buni pe o lume si sa ajungi la 1000 de orase. Dar nici nu te face superjucator asta. Lin Primus cred ca a gresit exprimarea doar. Nu sunt profesionisti acolo pe Helorus, de altfel nici nu poate fii o profesie pt ca nu e nimeni platit sa se joace (ba din contra costa sa joci chit ca pui doar pt advisori). E lamurita asta cu profesionistul. Intr-adevarat sa faci o actiune de pe 200 de orase sigur e infernal dar, iarasi, nu te face un jucator iesit din comun. Jucatorii de pe Helorus si-au gasit un loc pe gustul lor nu trebuie criticati. Sunt jucatori care nu au chef sa intre de 129 de ori pe zi (daca au alarma) ca asa vrea un pusti de 19 ani care o bate in cap toata ziua si noaptea ca altceva mai bun nu are de facut. @lin primus cred ca si tu te-ai aprins cam tare si jignesti o mare parte din comunitatea grepolis, multi jucatori care joaca doar pe lumile acestea fast dar care cotizeaza bani (printre banii acestia o parte sustin si lumea Helorus). Daca ramai echilibrat si obiectiv, pana la urma, concluzionezi ca jucatorii de viteza si cei care chiar pun pasiune in jocul activ si sunt si priceputi tehnic la incadrat timpi, tactica etc, unii chiar ducand spre obsesie, sunt jucatorii acestia pe care ii blamezi si ti-au sarit in cap.
Eu sunt cel mai in masura sa comentez pe acest topic dintre absolut toti jucatorii de pe ro pentru ca in urma cu multi ani am activat pe lumea Helorus. Am jucat singur si am ajuns in punctul in care nu mai puteam sa atac nici macar locul 2, sper ca iti amintesti asta Primus. (din cauza diferentei de punctaj). Am jucat corect pe diplomatie, a fost un challenge personal sa joc o sg data singur si lumea asta mi s-a parut excelenta. Dar...... totusi, pliciseala s-a instaurat si tot lumile normale sunt mai active si mai pasionale. Eu m-am reintors pe Helorus in Iunie acum, am inceput tare dar m-a luat flama olimpului intre timp si sunt pe frana acolo. Nu iti pot spune decat ca pe Helorus nu merita decat sa mi fac challenge nou sa ajung iar primul in 2,3 ani. :))) Dar nu cred ca o sa mi propun asta ca nu vad sensul.
Pe partea cealalalta a monedei, totusi, iti dau dreptate ca o lume ocazionala ar da in cap chiar lumii Helorus si asa greu incercata de inactivitate. Cel mai fair play ar fii sa ramana jucatorii clasici ai lumii sa si duca luptele nelimitate mai departe, lupte interesante si frumoase, am vazut zeci de cuceriri pe zi de la saracul @moneyxy. Dar sunt numai frumoase, nu inseamna deloc performante daca vorbim strict dpdv al matematicii din spatele jocului si al activitatii intense.

In final va invit sa trimeti energiile voastre catre meciul greu pe care il vom avea la Liverpool sambata :))) - bine mai putin aia de tin chiar cu Liverpool. Forta NFFC

tagesorin

Membru Nou
Sa ajungi sa administrezi 400 -500 de orașe .pe cont ..e lucru mare .....
Tre să te si ducă mintea ....
Total de acord, dar vezi ca a fost o lume unde am ajuns la 200 de orase in 6 luni (asa cum a zis anubis). Si alaturi de mine si chiar peste mine pana la final au fost altii din aia de ii jignesti si ii faci jucatori de nimic. Crezi ca nu cu minte s-a ajuns la asta. Ca sa nu mai spun de cat de greu eficientizezi resursele sa nu le pierzi. Cand serverul are viteza 6 nativa si mai vine si un event care iti da resurse 60% in plus timp de o luna, cam cum crezi ca poti eficientiza aceasta lume ? sa nu fii pe rosu la resuse. Ca pana la urma grepolis inseamna resuse daca te duci la baza lui (orice ai face iti tb resurse). Sa le faci cat poti de repede si multe si sa le pierzi cat mai putine cantitativ dar cu eficienta mare. Stii ca eu stateam seara de seara, pe langa eventualele actiuni/cuceriri etc, cate 30 minute doar ca sa fac negot intre orasele cu + la o resursa si sa le trimit unde era - la acea resursa. Fii atent doar pt asta. Nu mai spun de refacut armatele doar cu nereide sau de mutat eroii tot pt eficientizare si consum redus de resurse. Pai daca intram in detalii si in adancul jocului, nu e chiar asa funny si usor cum crezi tu. Sa administrezi 500 de orase fara sa ti dea nici unul pe afara la resurse si sa intri sa faci cultura si sa cauti tinte si sa analizezi daca si cat merita sa ataci si unde, etc etc e greu dar perfect posibil, cel putin pt mine si iti mai spun destui care ar putea. Ideea este care le eficientizeaza mai bine. Ca daca intri o data pe zi, nu esti jucator orice ai zice. Sunt de acord totusi cu tine ca nu toti care se dau jucatori pana la 100 de orase ar putea sa duca asta, desii poate se dau mari la inceput. Asa cum am postat anterior, adevarul e mereu la mijloc.

Ultima editare:

lin primus

Membru Nou
Total de acord, dar vezi ca a fost o lume unde am ajuns la 200 de orase in 6 luni (asa cum a zis anubis). Si alaturi de mine si chiar peste mine pana la final au fost altii din aia de ii jignesti si ii faci jucatori de nimic. Crezi ca nu cu minte s-a ajuns la asta. Ca sa nu mai spun de cat de greu eficientizezi resursele sa nu le pierzi. Cand serverul are viteza 6 nativa si mai vine si un event care iti da resurse 60% in plus timp de o luna, cam cum crezi ca poti eficientiza aceasta lume ? sa nu fii pe rosu la resuse. Ca pana la urma grepolis inseamna resuse daca te duci la baza lui (orice ai face iti tb resurse). Sa le faci cat poti de repede si multe si sa le pierzi cat mai putine cantitativ dar cu eficienta mare. Stii ca eu stateam seara de seara, pe langa eventualele actiuni/cuceriri etc, cate 30 minute doar ca sa fac negot intre orasele cu + la o resursa si sa le trimit unde era - la acea resursa. Fii atent doar pt asta. Nu mai spun de refacut armatele doar cu nereide sau de mutat eroii tot pt eficientizare si consum redus de resurse. Pai daca intram in detalii si in adancul jocului, nu e chiar asa funny si usor cum crezi tu. Sa administrezi 500 de orase fara sa ti dea nici unul pe afara la resurse si sa intri sa faci cultura si sa cauti tinte si sa analizezi daca si cat merita sa ataci si unde, etc etc e greu dar perfect posibil, cel putin pt mine si iti mai spun destui care ar putea. Ideea este care le eficientizeaza mai bine. Ca daca intri o data pe zi, nu esti jucator orice ai zice. Sunt de acord totusi cu tine ca nu toti care se dau jucatori pana la 100 de orase ar putea sa duca asta, desii poate se dau mari la inceput. Asa cum am postat anterior, adevarul e mereu la mijloc.
Mă bucur că dai dreptate tuturor ...
Păcat că numai pe mine m-ai văzut că aș fi jignit dar pe mine că se trezesc toți golanii să mă jignească nu ai văzut dar având în vedere că m-ai ajutat enorm in trecut și pe mine si echipa mea fix atunci când eram intr-o perioada complicata , tot respectul întotdeauna ...
Nu voi uita ajutorul tau puternic sa ne susțină ...
Păcat că te-ai lăsat pe helorus , puteai sa fii cel mai bun sa îl detronezi pe delac de pe scaunul de lider al lumii ...
Dar nu se știe niciodată ...

Moneyxi după părerea mea a înnebunit ,nu mai face parte din echipa noastră ....
Am incercat de aproape un an sa îl readucem la noi in echipa și eu și negoman și ceilalți administratori ai grupului .
Nu s-au putut ....
Îl cunosc de când avea 17 ani ...
O mare pierdere pentru echipa noastră :(((

Însă în profil va rămâne pentru că ani de zile biremele lui au scos pe mulți colegi din bucluc ....
Fara ajutorul oamenilor ca și voi poate just friends in actuala formulă nu ar fi arătat cum arată astăzi ...
Un gând bun și din partea mea și dacă toată lumea e deacord as propune sa punem punct acestui subiect intens dezbătut cu păreri pro și contra , jigniri și acuze ..toate le-am șters cu buretele , sa fim fiecare sănătoși și să ne bucurăm de joc oriunde ne-am afla ...
Asta e urarea mea pentru toți jucătorii de Grepolis din Romania .

Sus