Lume Ocazionala 2024?

Draven

Stie Tot
Ce smecher esti tu .... sa ai un oras cu 2k puncte si sa te atace unul cu 6-7 orase si alea toate de vreo 8-9k sau chiar mai mult, unde mai e distractia? cum poate omul ala nou sa invete sa joace si cum creste daca un 'smechereas' ii fura tot?, sau mai ales vezi mesaje cu 'jocul asta nu e e tine', fiecare are dreptul sa invete si sa se joace d-aia au si facut lumii speciale
Bafta la cucerit fantome/inactivi si intemeiat orase :)))))))))
Mai chema aia 500-1000 de pe lumile de "profesionisti", sa isi spuna opinile pe aici despre ce vorbesc eu, "smecherasu", ca poate asa mai animam acest forum :))

GeorgeEmperor

Membru Nou
Bafta la cucerit fantome/inactivi si intemeiat orase :)))))))))
Mai chema aia 500-1000 de pe lumile de "profesionisti", sa isi spuna opinile pe aici despre ce vorbesc eu, "smecherasu", ca poate asa mai animam acest forum :))
Pai macar pe lume asta nu sunt atacati aia care nu au nici macar 2k puncte, cum ai vrea sa invete oamenii? , daca nu sunt ajutati , ci din contra atacati ca sa faceti cat mai multe orase, ceva gen hunter :)))

lin primus

Membru Nou
Nu stii tu d'astea , pe lumile alea pline de profesionisti asa se joaca , 10 cladiri pe saptamana si max 2 atacuri =)))
Toți care jucați pe lumi cu final sunteți penibili .
Noi ajungem la zeci de milioane de puncte pe cont , atacăm , cucerim tot ce se poate de la adversari la fantome , voi ,o luați tot timpul de la început și nimic nu faceți că vi se închid lumile in nas ...Aveți tupeul sa ne ridiculizați pe noi care jucam de ani de zile unii de zeci de ani pe lumile de joc nelimitate ?
Zero barat reprezentați în comparație cu jucătorii lumilor nelimitate ....
Care dintre voi din aia mari și tari ați ajuns la 10 milioane de puncte pe cont pe vre-o lume ?
Aud ?

Nici unul că nu vă lasă lumile pe care le tot începeți .
Va bucurați că vi se deschid la o luna jumate cate o lume de joc ,jucati câteva zile și pe urmă vă lăsați ....
Vreți să se deschidă alta lume iară .

Voi va numiti jucători adevarati ?
Daca va ține veniți și jucați ani de zile pe o lume de joc nu incepeti 15 luni nu faceți nimic pe ele și va aplaudați că sunteți războinicii luminii ...vai de voi și de capul vostru ....dar mna ....bani nu dau de la mine , dați voi din munca voastră sau din șmecheriile voastre ....
Pe prostia unora ca voi își fac bani germanii de la inno games ...
Noi ca voi , am fost .voi ca noi nu o sa fiți atât de dezvoltați nici în visele voastre cele mai frumoase așa că plecați de aici cu golăniile ....
Cine e adevărat și vrea să joace adevărat să vina pe lume nelimitată sa facă marea performanta , restul de marțafoi constipați nu avem nevoie ....
Că dacă voi jigniți știu să vorbesc și frumos știu și eu sa jignesc ....
Rezultate nu gargară ....
La noi rezultatele se pot vedea oricând , la voi ? Înjurăturile !
Atât nimic mai mult
Felicit încă o dată pe toți colegii care au ales să activeze pe una dintre cele trei lumi nelimitate achiles ,hiperboreea sau helorus !
Bravo baieti !
Așa se joacă Grepolis adevărat orice s-ar screme unii cioflingari sa debiteze pe acest forum extern ,voi rămâneți adevărații jucători care zi de zi , luna de luna , an de an intrați ,sunteți activi și microbiștii acestui joc ...
Alții nu pot face performanta că nu îi duce capul .....
Sa ajungi sa administrezi 400 -500 de orașe .pe cont ..e lucru mare .....
Tre să te si ducă mintea ....

Anubis.K

Stie Tot
Noi ajungem la zeci de milioane de puncte pe cont , atacăm , cucerim tot ce se poate de la adversari la fantome , voi ,o luați tot timpul de la început și nimic nu faceți că vi se închid lumile in nas ...Aveți tupeul sa ne ridiculizați pe noi care jucam de ani de zile unii de zeci de ani pe lumile de joc nelimitate ?
Care dintre voi din aia mari și tari ați ajuns la 10 milioane de puncte pe cont pe vre-o lume ?
Aud ?

Va bucurați că vi se deschid la o luna jumate cate o lume de joc ,jucati câteva zile și pe urmă vă lăsați ....

Daca va ține veniți și jucați ani de zile pe o lume de joc nu incepeti 15 luni nu faceți nimic pe ele și va aplaudați că sunteți războinicii luminii ...vai de voi și de capul vostru ....dar mna ....bani nu dau de la mine , dați voi din munca voastră sau din șmecheriile voastre ....
Noi ca voi , am fost .voi ca noi nu o sa fiți atât de dezvoltați nici în visele voastre cele mai frumoase așa că plecați de aici cu golăniile ....
Cine e adevărat și vrea să joace adevărat să vina pe lume nelimitată sa facă marea performanta , restul de marțafoi constipați nu avem nevoie ....
Atât nimic mai mult
Felicit încă o dată pe toți colegii care au ales să activeze pe una dintre cele trei lumi nelimitate achiles ,hiperboreea sau helorus !
Bravo baieti !
Așa se joacă Grepolis adevărat orice s-ar screme unii cioflingari sa debiteze pe acest forum extern ,voi rămâneți adevărații jucători care zi de zi , luna de luna , an de an intrați ,sunteți activi și microbiștii acestui joc ...

ai facut omule 400-500 de orase in nu stiu cati ani de zile, sunt lumi unde oameni ajung si la 300-350 de orase in 4-5 luni, nu stiu de ce boli suferi......

lin primus

Membru Nou
Te simți ?
Și care e rezultatul ? Să se închidă lumea și să o iei tot timpul de la început ?
Ce treabă mai e și ăsta ?
Din ce se vede se pare că voi suferiți de ceva probleme ....

Anubis.K

Stie Tot
Te simți ?
Și care e rezultatul ? Să se închidă lumea și să o iei tot timpul de la început ?

pentru fiecare lume castigata primesti bonusuri de care contul are parte, cu cat castigi mai mult cu atata mai multe bonusuri ai :)))))

tu cred ca suferi de sindromul de pe vremea lui ceasca

RazvanRad

Membru Nou
Aud ?

Atât nimic mai mult
Bravo baieti !
Mi am pierdut 3 min din viata sa citesc tampenii d'ale tale
Lumile au un end game , nu se inchid in nas ma pampalaule , dupa care primesti bonusuri pe cont , ca oricine poate intra pe lumile alea obosite si da comenzi o data la saptamana , sa nu se faca fantoma , da ce sa stii tu , esti foarte realizat ca ai 500 de orase in 10 ani :))))
Intrebarea mea e daca te tine pe tine , marele jucator , sa ti aduni fermierii si sa vi pe o lume v5

twistdark1

Stie Tot
Te simți ?

Cum drc care e rezultatul, primesti coroana, iei artefacte, apari intr un hall of fame, nu pentru asta joci, ca sa castigi?:))) Sau probabil acolo la voi e derby mare, actiuni zilnice, 100 de comenzi pe secunda, bombardeala maxima

lin primus

Membru Nou
Mi am pierdut 3 min din viata sa citesc tampenii d'ale tale
Lumile au un end game , nu se inchid in nas ma pampalaule , dupa care primesti bonusuri pe cont , ca oricine poate intra pe lumile alea obosite si da comenzi o data la saptamana , sa nu se faca fantoma , da ce sa stii tu , esti foarte realizat ca ai 500 de orase in 10 ani :))))
Intrebarea mea e daca te tine pe tine , marele jucator , sa ti aduni fermierii si sa vi pe o lume v5
Și eu mi-am pierdut câteva minute sa îți citesc răspunsul tău ...
Este clar , marea majoritate dintre voi sunteți spălați pe creier ce sa vorbești cu oamenii cu un singur neuron
Jucați dragilor pe 20 de lumi și luati-o de la început de 20 de ori doar doar veți câștiga macar o data lumea de joc
Coroniță am luat și eu pe una dintre lumi cu final când jucam cu alt cont , nu e mare chestie ....
Adevărata provocare este sa ajungi cat mai sus cu orașe în fiecare mare pe o lume de joc nelimitată .....
Sa ajungi sa faci milionul de puncte în atac pe zi sau în apărare pe zi ....
Nu doua lulele ce jucați voi pe lumile cu final luand-o tot timpul de la început ....pentru bonusuri pe cont ...
Era să spun eu ce fac cu bonusurile pe cont ....
Intrați și jucați pe helorus hiperboreea sau achiles , acolo joaca campionii adevarati !
Profesioniștii adevărați ai jocului !
Tot respectul și mă bucur că am ocazia sa fac și eu parte cu micuțul meu cont din echipa adevăraților campioni ai jocului ....

Anubis.K

Stie Tot
Și eu mi-am pierdut câteva minute sa îți citesc răspunsul tău ...
Este clar , marea majoritate dintre voi sunteți spălați pe creier ce sa vorbești cu oamenii cu un singur neuron
Jucați dragilor pe 20 de lumi și luati-o de la început de 20 de ori doar doar veți câștiga macar o data lumea de joc
Coroniță am luat și eu pe una dintre lumi cu final când jucam cu alt cont , nu e mare chestie ....
Adevărata provocare este sa ajungi cat mai sus cu orașe în fiecare mare pe o lume de joc nelimitată .....
Sa ajungi sa faci milionul de puncte în atac pe zi sau în apărare pe zi ....
Nu doua lulele ce jucați voi pe lumile cu final luand-o tot timpul de la început ....pentru bonusuri pe cont ...
Era să spun eu ce fac cu bonusurile pe cont ....
Intrați și jucați pe helorus hiperboreea sau achiles , acolo joaca campionii adevarati !
Profesioniștii adevărați ai jocului !
Tot respectul și mă bucur că am ocazia sa fac și eu parte cu micuțul meu cont din echipa adevăraților campioni ai jocului ....

cred ca o sa apara vreo 10k conturi in curand acolo ca sa aiba un singur scop, sa-ti dea tie fulgere :confused:

Sus