Nu stii tu d'astea , pe lumile alea pline de profesionisti asa se joaca , 10 cladiri pe saptamana si max 2 atacuri =)))
Toți care jucați pe lumi cu final sunteți penibili .
Noi ajungem la zeci de milioane de puncte pe cont , atacăm , cucerim tot ce se poate de la adversari la fantome , voi ,o luați tot timpul de la început și nimic nu faceți că vi se închid lumile in nas ...Aveți tupeul sa ne ridiculizați pe noi care jucam de ani de zile unii de zeci de ani pe lumile de joc nelimitate ?
Zero barat reprezentați în comparație cu jucătorii lumilor nelimitate ....
Care dintre voi din aia mari și tari ați ajuns la 10 milioane de puncte pe cont pe vre-o lume ?
Aud ?
Nici unul că nu vă lasă lumile pe care le tot începeți .
Va bucurați că vi se deschid la o luna jumate cate o lume de joc ,jucati câteva zile și pe urmă vă lăsați ....
Vreți să se deschidă alta lume iară .
Voi va numiti jucători adevarati ?
Daca va ține veniți și jucați ani de zile pe o lume de joc nu incepeti 15 luni nu faceți nimic pe ele și va aplaudați că sunteți războinicii luminii ...vai de voi și de capul vostru ....dar mna ....bani nu dau de la mine , dați voi din munca voastră sau din șmecheriile voastre ....
Pe prostia unora ca voi își fac bani germanii de la inno games ...
Noi ca voi , am fost .voi ca noi nu o sa fiți atât de dezvoltați nici în visele voastre cele mai frumoase așa că plecați de aici cu golăniile ....
Cine e adevărat și vrea să joace adevărat să vina pe lume nelimitată sa facă marea performanta , restul de marțafoi constipați nu avem nevoie ....
Că dacă voi jigniți știu să vorbesc și frumos știu și eu sa jignesc ....
Rezultate nu gargară ....
La noi rezultatele se pot vedea oricând , la voi ? Înjurăturile !
Atât nimic mai mult
Felicit încă o dată pe toți colegii care au ales să activeze pe una dintre cele trei lumi nelimitate achiles ,hiperboreea sau helorus !
Bravo baieti !
Așa se joacă Grepolis adevărat orice s-ar screme unii cioflingari sa debiteze pe acest forum extern ,voi rămâneți adevărații jucători care zi de zi , luna de luna , an de an intrați ,sunteți activi și microbiștii acestui joc ...
Alții nu pot face performanta că nu îi duce capul .....
Sa ajungi sa administrezi 400 -500 de orașe .pe cont ..e lucru mare .....
Tre să te si ducă mintea ....