lin primus
Membru Nou
Colegul , în primul rand poți comenta la subiect eu asta am făcut .Golanii astia de activeaza 5-6-7 luni pe un server, sunt o rasa superioara, mult peste cea a voastra de "jucatorilor profesionisti, care fac performanta pe lumile nelimitate de joc"
Va las pe toti aia "profesionistii" care jucati pe Helorus, Hyperborea si Achilles, aia 900-1000 de jucatori sa va strangeti pe un server limitat, vin si eu cu cativa "golani" deastia neprofesionisti, si va scoatem jocu' din cap de ramaneti cu sechele, traume + cosmaruri noaptea )
Mi-am spus părerea și dacă tot m-ai provocat vino pe helorus cu echipa și activează acolo 7-8-10 ani , faceti 20-30 de milioane de puncte pe cont fiecare sa ajungeti la o performanță ce jucătorii de pe lumi convenționale nu vor ajunge niciodată că li se închid lumile in nas și pe urmă mai vorbim .
Dar de fapt tu și alții ca și tine nu sunteți interesați de lumile nelimitate nici să se închidă nici să se deschidă , intrați pe acest forum , nu va exprimați părerile la subiect , va legați de jucătorii care activează de ani de zile pe lumile nelimitate de joc și faceți gratuit valuri ....
De amenințat suntem toți buni și de bălăcăreală ieftina ....
Arhanghel a făcut o rubrica în care sa se comenteze daca se vrea încă o lume nelimitată de joc in acest moment .
Cei implicați vor veni și își vor exprima părerile .că doresc sau nu doresc cu argumente pro și contra .
Care nu dorește să comenteze la subiect nu mai faceți valuri și nu mai amenințați voi degeaba că la 14-15 milioane de puncte pe cont numai în visele voastre unii veți ajunge pe o lume de joc și războaie și activitate zi de zi ,luna de luna an după an ....
Pe acesta cale că tot m-am abătut și eu de la subiect că se găsesc tot felul de mameluci sa comenteze aiurea și să se lege de jucători , doresc sa felicit toți jucătorii lumii achiles , hiperboreea și helorus și prieteni și adversari care au câștigat cel mai mare război ,cel al timpului și după atâția ani de zile au rămas consecvenți și fac performanță la care unii doar visează ...bravo dragi jucători ai lumilor nelimitate !
Nivelul la care ați ajuns este cel mai înaintat dintre toate nivelurile la care poate ajunge un jucător de Grepolis !
Voi țineți omenia , caracterul , principiile de viață și respectul la cel mai înalt nivel .
Pe lumile nelimitate nu au loc golanii și îmbogățiții peste noapte ai societății din activități ilegale care stau și o freacă toată ziua de dimineața până seara ....