Lume Ocazionala 2024?

lin primus

Membru Nou
Golanii astia de activeaza 5-6-7 luni pe un server, sunt o rasa superioara, mult peste cea a voastra de "jucatorilor profesionisti, care fac performanta pe lumile nelimitate de joc" :)
Va las pe toti aia "profesionistii" care jucati pe Helorus, Hyperborea si Achilles, aia 900-1000 de jucatori sa va strangeti pe un server limitat, vin si eu cu cativa "golani" deastia neprofesionisti, si va scoatem jocu' din cap de ramaneti cu sechele, traume + cosmaruri noaptea :))
Colegul , în primul rand poți comenta la subiect eu asta am făcut .
Mi-am spus părerea și dacă tot m-ai provocat vino pe helorus cu echipa și activează acolo 7-8-10 ani , faceti 20-30 de milioane de puncte pe cont fiecare sa ajungeti la o performanță ce jucătorii de pe lumi convenționale nu vor ajunge niciodată că li se închid lumile in nas și pe urmă mai vorbim .
Dar de fapt tu și alții ca și tine nu sunteți interesați de lumile nelimitate nici să se închidă nici să se deschidă , intrați pe acest forum , nu va exprimați părerile la subiect , va legați de jucătorii care activează de ani de zile pe lumile nelimitate de joc și faceți gratuit valuri ....
De amenințat suntem toți buni și de bălăcăreală ieftina ....
Arhanghel a făcut o rubrica în care sa se comenteze daca se vrea încă o lume nelimitată de joc in acest moment .
Cei implicați vor veni și își vor exprima părerile .că doresc sau nu doresc cu argumente pro și contra .

Care nu dorește să comenteze la subiect nu mai faceți valuri și nu mai amenințați voi degeaba că la 14-15 milioane de puncte pe cont numai în visele voastre unii veți ajunge pe o lume de joc și războaie și activitate zi de zi ,luna de luna an după an ....
Pe acesta cale că tot m-am abătut și eu de la subiect că se găsesc tot felul de mameluci sa comenteze aiurea și să se lege de jucători , doresc sa felicit toți jucătorii lumii achiles , hiperboreea și helorus și prieteni și adversari care au câștigat cel mai mare război ,cel al timpului și după atâția ani de zile au rămas consecvenți și fac performanță la care unii doar visează ...bravo dragi jucători ai lumilor nelimitate !

Nivelul la care ați ajuns este cel mai înaintat dintre toate nivelurile la care poate ajunge un jucător de Grepolis !

Voi țineți omenia , caracterul , principiile de viață și respectul la cel mai înalt nivel .
Pe lumile nelimitate nu au loc golanii și îmbogățiții peste noapte ai societății din activități ilegale care stau și o freacă toată ziua de dimineața până seara ....

Draven

Stie Tot
Adevarul e ca intru pe Helorus si ma bat cu fantomele si inactivii. Cand mai cuceresti si tu un oras, peste 6 luni? :))
Ca idee, trebuie sa fii la ultimul nivel de profesionalism, ca sa cuceresti 17 orase in 8 luni :)))))))))))))))))) Cunosc golani, care cuceresc atatea orase in 2-3 zile
1723415935525.png1723415958538.png

da pai dravene tu cu profesionistu asta iti bati capul, ce planteaza morcovi si ceapa de 10 ani de zile ?:))))))))) asta vorbeste pe aici sa nu doarma. Batrani besinosi ce cred ca ei sunt adevarata valoare a grepolisului romanesc ca au 15 milioane de puncte pe cont:)))))))))))))))

lin primus

Membru Nou
Colegii de joc Luigi și Draven , prin limbajul vostru grosolan și jignitor la adresa unor jucători de Grepolis de zeci de ani nu faceți decât să vă arătați valoarea intelectuala .
Nu v-am văzut pe nici unul sa vă exprimați o părere vis a vis de tema acestui forum dar sa vă dați mari , șmecheri ,să găsiți nod în papura jucătorilor lumilor nelimitate indiferent care ar fi ei , sunteți primii .
Daca nu aveți nimic de comentat la subiectul colegului arhanghel ce a făcut acest topic sugerez admin forum sa închida această discuție .
De astfel de discuții și jigniri ale unor oameni de nimic este plin forumul ....
Refuz să mă afund în cocina pe care ați creat-o aici ...
O zi plăcută la toata lumea !

Pai normal ca nu accept cand vine lin primus un neauzit sa ne jigneasca pe noi cei care ducem steagul romanesc sus :)) si ne zice noua ca adevaratii profesionisti sunt aia ce joaca farmerama de 10 ani pe lumi ocazionale, hai serios?

Voi nu ati jucat niciodata sub presiune si la un nivel decent niciodata sa stiti cu ce se mananca jocul asta, voi stiti sa jucati doar farmerama sa plantati cartofi si ceapa fara nici un misto.

Dar normal ca nu accept si te iau de sus cand vine un neauzit lin primus sa zica prostii mai mari ca el pe aici :)))

Tu nu ai mai venit aici cu o parere personala ai venit sa ne zici ca voi sunteti profesionisti ca voi sunteti spuma ca vai de plm

Voi jucati de zeci de ani pe lumi ocazionale, si eu joc de zeci de ani pe lumi si servere externe unde nivelul e altul, intelegi diferenta? Nu o mai bate in cap cu zeci de ani, ca poate am mai multi ani de joc decat tine si nici macar o zii pe panarama aia de server ocazional :))))

Anubis.K

Stie Tot
Colegii de joc Luigi și Draven , prin limbajul vostru grosolan și jignitor la adresa unor jucători de Grepolis de zeci de ani nu faceți decât să vă arătați valoarea intelectuala .
Nu v-am văzut pe nici unul sa vă exprimați o părere vis a vis de tema acestui forum dar sa vă dați mari , șmecheri ,să găsiți nod în papura jucătorilor lumilor nelimitate indiferent care ar fi ei , sunteți primii .
Daca nu aveți nimic de comentat la subiectul colegului arhanghel ce a făcut acest topic sugerez admin forum sa închida această discuție .
De astfel de discuții și jigniri ale unor oameni de nimic este plin forumul ....

vezi ca alti in 6 luni or facut 20 de milioane de puncte, cat ai facut tu in nu stiu cati ani, dar probabil multi, daca chemi oameni sa joace pe lumi nelimitate =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) asta ca sa vedem nivelul dvs

NoobFromRo

Stie Tot
pe lumile ocazonalea joaca plebea care nu e in stare sa duca un server normal, nu degeaba cand pierzi pe o lume te intreaba daca nu vrei sa ti muti orasul pe cacatu ala de helorus, vede si jocu ca esti prea paleta pentru lumi normale si te trimite in liga a 7-a la farmerama

fac pariu ca astia de care zici tu ca sunt spuma jocului nu ar rezista mai mult de o luna pe o lume deschisa recent

parerea mea de spectator doar, nu mai joc prostia asta =)

hard4kill

Membru activ
Big like stewie
Sfat meu este sa jucați alte jocuri ce sunt mult mai atractive precum rage mp, five m, warzone , battlefied etc unde întrați când doriți și ieșiți când doriți.

Eu unul m-am saturat de grepo.
Aveam 2 variante , fie sa joc pe mod dormeza precum stewie, fie sa ma las. Am ales a 2 varianta și va spun cu mana pe inima ca sunt mândru de decizia luata. Nu puteam sta în oraș ca îmi suna alarma... ce naiba. De multe ori trebuia sa dau pe silent... trebuia sa vin repere acasă când țineam alarma on da stau cu ochii beliți intr un fucking laptop

Mesaj de la mr.sunshine si semnat tot de mr.sunshine.

twistdark1

Stie Tot
Big like stewie
Sfat meu este sa jucați alte jocuri ce sunt mult mai atractive precum rage mp, five m, warzone , battlefied etc unde întrați când doriți și ieșiți când doriți.

Eu unul m-am saturat de grepo.
Aveam 2 variante , fie sa joc pe mod dormeza precum stewie, fie sa ma las. Am ales a 2 varianta și va spun cu mana pe inima ca sunt mândru de decizia luata. Nu puteam sta în oraș ca îmi suna alarma... ce naiba. De multe ori trebuia sa dau pe silent... trebuia sa vin repere acasă când țineam alarma on da stau cu ochii beliți intr un fucking laptop

Mesaj de la mr.sunshine si semnat tot de mr.sunshine.

Screenshot_404.png

Zi ca ti-ai luat flit mai bn

hard4kill

Membru activ
23 zile de inactivitate ?
Uiuiu
Mi a cucerit orășelul cineva ? Nici nu mai știu câte puncte am atins.
As putea spune un record de maxim 1500 cred =))
Ai ban permanent pe twistdark1 ?

Draven

Stie Tot
sa nu exageram :) este doar un joc, se închide netul și se doarme perfect liniștit!
Pai ei ca si jucatori "profesionisti" nu ar trebuii in teoria lor de tacticieni de intemeietori si cuceritori de fantome, sa nu fie deranjati de alarmele noastre, si sa ne faca fata cu brio :))))

GeorgeEmperor

Membru Nou
Pe serverul românesc de Grepolis avem 3 lumi nelimitate mari și late deschise .

Pentru cei ce vor închidere de lumi sunt zeci de lumi mai noi care se deschid și se închid .
Lumile nelimitate sunt pentru o anumită categorie de jucători care vor sa joace la nivelul cel mai profesionist și cel mai înalt și care vor ca timpul lor pierdut pe joc să nu se reseteze o dată cu închiderea lumii așa cum se face pe lumile convenționale .

Practic pe acest forum s-au întâlnit toți dușmanii lumii helorus care vor ori o alta lume de joc sa distrugă specificul acestei lumi ,ori sa se închida lumea ..reamintesc că durata medie a unui om de viață este de 70 de ani .lumea asta nu are nici măcar 6 ani .
Joc pe ea din a 2 a zi in care s-a deschis spre deosebire de alții care comentează aici doar doar or distruge lumea helorus .....
Părerea mea este că lumea helorus mai are multe de spus în anii ce vor urma , sa lase oamenii să activeze în continuare că nu au băgat bani și nu au muncit pe ea sute de ore de pomană ca sa se închidă ....
Când vezi niste conturi de 14 și 15 milioane de puncte e normal pentru unii sa comenteze urat la adresa acestei lumi ....
E greu de activat ani de zile pe o lume de joc ....
Atâta este opinia mea ...sa se lase lumile nelimitate deja deschise în pace .
Nu interesează pe nimeni lumi ocazionale noi de abia adunam jucători pe lumea asta , nu interesează jucătorii de pe lumile nelimitate sa li se închidă lumile in care au investit bani ,timp , în care au amintiri de ani de zile sa li se închidă în nas ....
Aici e valabil și pentru jucătorii de pe helorus , și pe achiles și hiperboreea ....
Că ăia sunt în opinia mea jucători profesioniști adevărați , nu toți prostovanii care se incanta sa meargă pe fiecare lume convențională de joc ,să facă rahatul praf de fiecare data și să ceară la nesfârșit lumi noi pentru neputința lor .....
Să rămână cele 3 lumi nelimitate așa cum sunt ...
Nu avem nevoie de nici o lume nouă de nici o lume închisă .....vă duceți pe lumile noi , faceți rahatul praf și vă treziți sa faceți propuneri
unde stăteau războinicii luminii ...
Sunt total de acord cu tine.

GeorgeEmperor

Membru Nou
Golanii astia de activeaza 5-6-7 luni pe un server, sunt o rasa superioara, mult peste cea a voastra de "jucatorilor profesionisti, care fac performanta pe lumile nelimitate de joc" :)
Va las pe toti aia "profesionistii" care jucati pe Helorus, Hyperborea si Achilles, aia 900-1000 de jucatori sa va strangeti pe un server limitat, vin si eu cu cativa "golani" deastia neprofesionisti, si va scoatem jocu' din cap de ramaneti cu sechele, traume + cosmaruri noaptea :))
Ce smecher esti tu .... sa ai un oras cu 2k puncte si sa te atace unul cu 6-7 orase si alea toate de vreo 8-9k sau chiar mai mult, unde mai e distractia? cum poate omul ala nou sa invete sa joace si cum creste daca un 'smechereas' ii fura tot?, sau mai ales vezi mesaje cu 'jocul asta nu e e tine', fiecare are dreptul sa invete si sa se joace d-aia au si facut lumii speciale

Sus