Pe serverul românesc de Grepolis avem 3 lumi nelimitate mari și late deschise .
Pentru cei ce vor închidere de lumi sunt zeci de lumi mai noi care se deschid și se închid .
Lumile nelimitate sunt pentru o anumită categorie de jucători care vor sa joace la nivelul cel mai profesionist și cel mai înalt și care vor ca timpul lor pierdut pe joc să nu se reseteze o dată cu închiderea lumii așa cum se face pe lumile convenționale .
Practic pe acest forum s-au întâlnit toți dușmanii lumii helorus care vor ori o alta lume de joc sa distrugă specificul acestei lumi ,ori sa se închida lumea ..reamintesc că durata medie a unui om de viață este de 70 de ani .lumea asta nu are nici măcar 6 ani .
Joc pe ea din a 2 a zi in care s-a deschis spre deosebire de alții care comentează aici doar doar or distruge lumea helorus .....
Părerea mea este că lumea helorus mai are multe de spus în anii ce vor urma , sa lase oamenii să activeze în continuare că nu au băgat bani și nu au muncit pe ea sute de ore de pomană ca sa se închidă ....
Când vezi niste conturi de 14 și 15 milioane de puncte e normal pentru unii sa comenteze urat la adresa acestei lumi ....
E greu de activat ani de zile pe o lume de joc ....
Atâta este opinia mea ...sa se lase lumile nelimitate deja deschise în pace .
Nu interesează pe nimeni lumi ocazionale noi de abia adunam jucători pe lumea asta , nu interesează jucătorii de pe lumile nelimitate sa li se închidă lumile in care au investit bani ,timp , în care au amintiri de ani de zile sa li se închidă în nas ....
Aici e valabil și pentru jucătorii de pe helorus , și pe achiles și hiperboreea ....
Că ăia sunt în opinia mea jucători profesioniști adevărați , nu toți prostovanii care se incanta sa meargă pe fiecare lume convențională de joc ,să facă rahatul praf de fiecare data și să ceară la nesfârșit lumi noi pentru neputința lor .....
Să rămână cele 3 lumi nelimitate așa cum sunt ...
Nu avem nevoie de nici o lume nouă de nici o lume închisă .....vă duceți pe lumile noi , faceți rahatul praf și vă treziți sa faceți propuneri
unde stăteau războinicii luminii ...