daca e plictisitor tot ce e legat de grepolis, ce mai cauti pe forum? cautai altceva? crypto sau investitii?Plictisitor orice subiect de genul...plictisitor orice subiect legat de grepolis
Bleahhhh
Niste euro de la arabesque,aia cautădaca e plictisitor tot ce e legat de grepolis, ce mai cauti pe forum? cautai altceva? crypto sau investitii?
Intotdeauna a fost scandal aici, de cand s-a facut acest forum, acuma e chiar liniste fata de alti ani
Parca s-a cam dus si forumul, fara nebunia ce era
Ma duc sa aprind o lumânareO duminica neagră pentru Aristotel , din păcat...
Gurita mai mica,ca tu pe langa aristotel esti vai de puta ta =)))))))))))))))) si aristotel deja e "bosorog"=))))))))))))))))O duminica neagră pentru Aristotel , din păcat...
Momentan vorbește de pe alta lumeMulți viteji se arata după război)
Dacă era wild, demos sau sons aici... vai vai
daca era sons, demos, wild pe imbros era vai vai si de tine..hai stai cuminte si nu latra degeaba!Mulți viteji se arata după război)
Dacă era wild, demos sau sons aici... vai vai
ce face omu, face si maimuta
eu am spus un adevar... tot va laudati pe aici cu rip angels
vedeti cate milioane au angels si cate voi ? voi aveti 7 mil si angels au 2 mil. Nu joaca cam nimeni prin angels
Nu știu ce înseamnă trădător)Hai sa alegem kasemenai si intram in mare indeprtata , ok ? in m75 cauta link si intram
eu sa intru intr-o mare principala vs tine nu am incredere... stii bine de ce, pentru ca esti tradator. daca vezi ca alianta in care esti nu da randament, tu tradezi si devi albastru / verde.
Știi ca ești fratele meu,dar omu a dat cp uri la toată harta și când a fost luat tare a ieșit de pe cont....Gurita mai mica,ca tu pe langa aristotel esti vai de puta ta =)))))))))))))))) si aristotel deja e "bosorog"=))))))))))))))))