Kasmenai - Zona de Razboi

twistdark1

Stie Tot
Nu stiu de celelalte doua.. dar Grepo Stars a fost facuta pe dimale(daca a mai fost folosit numele, asta e), de mine, Axel si Twist, cand am vrut sa facem tactica C.I de pe Lapithos.
Acum Grepo Stars joaca pe Kasmenai, impreuna cu baietii din Last Legion, aici s-a intrat anti-david, dar baietii s-au gasit vs akali si gina, pentru ca sa fiu sincer, nu cred ca mai intra cineva daca nu erau anumite vorbe cum ca ar intra davidenko

Al dreacu te ai intitulat tu cofondator :)))))))))

ZamolcseTheConqueror

Membru activ
Legenda spune ca inca cauta din 2012 :)
pai cum zicea MGL in melodia aia kraken:) nu poti face din x gospodina si nici din Fraer, patron:) se aplica pentru domnisoara in cauza
smiley-emoticons-biggrin.gif

TwooPE

Membru activ
Voi inteligentilor Grepo Stars Public Enemy Last Legion , pe golgi ati facut pact cu noi Spartans sa nu intre peste voi , si dupa vati certat intre voi vati mancat unu pe altu si dupa iam spus la ragnar ia tati toate orasele din spartans si Bum Friendsu a castigat lumea , voi va mancati unu pe altu si vreti sa castigati lumi voi , tu in primul rand mai ai de asteptat pana o sa vedem roadele tale , da eu nu am istoric aici in joc , dar incet o sa vezi , si respect FRIENDS
Asa este.. ne-ai dovedit, prea nebun.. :))

Sus