Anubis.K
Stie Tot
@1Sheri Vi Mihaela3 pareri =))))))))))))))))))))))))))))))))
dar erai tu?Sa vezi cum îl înjura bobo pe paturile pe discord ))) îi spunea "ungur prost cu ma-ta"
Iar paturile "dc mă înjuri de mama ca eu nu te am înjurat de mă ta"
Era o ceartă frumoasa, păcat că nu erai și tu
Dadar erai tu?
Tu dispari mortule
Am stat la David în nucleu 1 luna după ce mi au dus orasu la 1k pct ,despre ce vorbim )Cum ai fost tu, este ? Ai fost vedeta lui david cat erai la el
Și în acest timp majoreta lui bobo și qu3st ) ai trădat pt o coronița
N am nevoie sa câștig lumi ca să fiu cineva , asa parliti cum suntem noi , va dam clasaba parlitule tu ca sa te bagi in seama cu mine trebuie sa fii cineva intelegi? de unde pana unde ai tu dialog cu mine
Sergiule ti-am zis eu ca ca singura ta calitate pe joc este boot-ul )) cica esti un parlit fara boot ))N am nevoie sa câștig lumi ca să fiu cineva , asa parliti cum suntem noi , va dam clasa
Ceaules baulse
Jucați fără bot sa vedeți ca intr-o luna va lăsați toți
N am zis nici asta ,dar dacă ești atât de redus mintal , încât inventezi tu cuvinte , ești mai pârlit tu și decât bot-ul...Sergiule ti-am zis eu ca ca singura ta calitate pe joc este boot-ul )) cica esti un parlit fara boot ))
Ba prostule: jucati fara boot la un comentariu de a lui guta ce dracu inseamna ? Tu ori faci pe prostul iri chiar esti . Oricum banuiesc ca esti una din paletele alea care acuza de boot si pe unul care intoarce la sec. Acuzandul ca servarul te arunca aiurea si nu ai cum sa intorci ) fa pasi ca de te prind pe o lume echilibrata uiti si cum te chemaN am zis nici asta ,dar dacă ești atât de redus mintal , încât inventezi tu cuvinte , ești mai pârlit tu și decât bot-ul...
de precizat ca eu ti-am dus orasul la 1k atunci ) in caz ca ai uitat si nu ma mai urasti, reimprospatam putin memoriaAm stat la David în nucleu 1 luna după ce mi au dus orasu la 1k pct ,despre ce vorbim )
Tu poți maxim sa-mi-o sugi , atât, cu David în frunte
tajdreqExista grepolife... văd acolo cat de slabi sunt angels... nu e o lauda ca aristotel a fost cucerit. Era de așteptat. Din alea 2 milioane, 1 milion și ceva sunt spionii și conturile voastre )
La 8 mil cat aveți va băieți cu o alianta de 1 mil puncte - jucători loiali printre care și hermes - sara11
tu sa ti pui șaua daca intri iar pe joc
DadadaddadaBa prostule: jucati fara boot la un comentariu de a lui guta ce dracu inseamna ? Tu ori faci pe prostul iri chiar esti . Oricum banuiesc ca esti una din paletele alea care acuza de boot si pe unul care intoarce la sec. Acuzandul ca servarul te arunca aiurea si nu ai cum sa intorci ) fa pasi ca de te prind pe o lume echilibrata uiti si cum te chema
O sa ti meargă rau cândvade precizat ca eu ti-am dus orasul la 1k atunci ) in caz ca ai uitat si nu ma mai urasti, reimprospatam putin memoria
Ba prostule: jucati fara boot la un comentariu de a lui guta ce dracu inseamna ? Tu ori faci pe prostul iri chiar esti . Oricum banuiesc ca esti una din paletele alea care acuza de boot si pe unul care intoarce la sec. Acuzandul ca servarul te arunca aiurea si nu ai cum sa intorci ) fa pasi ca de te prind pe o lume echilibrata uiti si cum te chema
N am nevoie sa câștig lumi ca să fiu cineva , asa parliti cum suntem noi , va dam clasa
Ceaules baulse
Jucați fără bot sa vedeți ca intr-o luna va lăsați toți
Sergiule ti-am zis eu ca ca singura ta calitate pe joc este boot-ul )) cica esti un parlit fara boot ))
uneori ma minunati, m-apuca mila cateodata de unii de p-aici
@Guță nicolae magnificul nu foloseste bot =)))