a mai ramas ceva din tine dupa ce te-a rupt monster pe genunchi?trimite i pe toti 50 la mine sa vada ce inseamna un stalp adevarat ca dau de pamant cu toti 50 pt tine sa moara tati
Aristotel nu clacheaza așa ușor.Frate, nu se lauda nimeni aici, ci doar radeau de aristotel care s-a crezut mare jucator ca face spam de minimale la 30 de insi toata ziua.
I-au zis baietii cu frumosul sa inceteze, dar nu a vrut si dupa s-au urcat cu picioarele pe el si asta a fost tot. Nu am nimic cu el, e mai bun decat majoritatea jucatorilor de pe harta, dar cand ti-o cauti, ti-o cauti.
hahahahaha tare asta))) chiar ieri i am bagat nava cu el pe cont o zis ca ma asasineaza urata mai ramas ceva din tine dupa ce te-a rupt monster pe genunchi?
Mai taci ba pwned=)))))) ca generatia noua te face praf=)))
Ma mir ca mai reacționează încă după 10 nave sau câte i ai dat =)))))hahahahaha tare asta))) chiar ieri i am bagat nava cu el pe cont o zis ca ma asasineaza urat
Nu m ar mira ))Prostule care ești tu prost mai ai puțin sa spui ca era și Gina spion =))))))
Ma mir ca mai reacționează încă după 10 nave sau câte i ai dat =)))))
Pe forum vedete pe joc majorete..da asa i am imbatranit)))
da eu tot sunt de parere ca ii las 50 si eu cu 2-3 bombardieri ii rup pe genunchi
Eu tu pe secunde si rares pentru deff cum era psihu,nu i nevoie de mai multda asa i am imbatranit)))
da eu tot sunt de parere ca ii las 50 si eu cu 2-3 bombardieri ii rup pe genunchi
Mai bine decât un pârlit cu voce de fetita ca tine..Ce o fi zis fata ? Ce sa fac cu grasul asta....
ba parlitule tu ca sa te bagi in seama cu mine trebuie sa fii cineva intelegi? de unde pana unde ai tu dialog cu minePe forum vedete pe joc majorete..
Fenomenal de prost e ala ba =)))))))hahahahhahahaha atat am de zis wee marlea weee adu oile wee
Cum ai fost tu, este ? Ai fost vedeta lui david cat erai la elPe forum vedete pe joc majorete..