Kasmenai - Zona de Razboi

valiemilian

Stie Tot
Qu3st și Bobbo intotdeauna au jucat cu spioni masiv :)))
Unde au putut bine inteles.

Unde nu au putut, au sters. Exemplu pe imbros. Pe kasmenai vs gina și pe Golgi vs david și a permis să aibă spioni.
Coaie nu ii mai baga pe quest și bobo în discuțiile de imbros te rog,în rest sănătate numai bine,de asta aristotel a cedat și pe Anglia și a fost nevoie sa ii intre cineva pe cont,acțiunile de ieri pe el le au făcut 3 4 jucători nu 50 pentru ca rupea minimalele și se descoperise de trupe pe orașe,a fost prins băgat nava și resetat cu toate apoi a ieșit de pe cont,un lucru e simplu de înțeles nu dai cp uri repetate în toată harta dacă nu duci ce iti da lumea înapoi,când faci un lucru ti l asumi și îl faci dacă știi ca duci dacă nu stai în banca ta părerea mea,conturi în angels/Black Pearl au fost pentru ca ati avut directiva data sa invitați toată harta oricine nu avea alianta intra acolo,nu cred ca Gina nu a încercat sa își bage spioni la noi,la un moment dat chiar a intrat cineva dar a fost descoperit și dat afara repede,scuza ca nu e cu alianta lui nu merge pentru ca știa dinainte cu cine joaca.

Mr.SunShine

Stie Tot
Sunteti cu adevarat buni
Angels sunt mari și tari și ati reusit sa ii biruiti
Cam asta e povestea voastră din cap :)))(

Cand realitatea e cea spusă de hermes. Ar trebui să ai puțin respect față de hermes

Bobbo

Membru Nou
Ultima fiţă

Aseară bobo a eliminat pe paturile De pe Golgi va să nu câștige dominația:))))
L am dat afara ptr ca nu merita sa castige nimic ! Nu a facut absolut nimic notabil pe lume decat sa injure si sa ceara def ca o fetita si sa mearga la somn sa doarma pe spate ... Degeaba iti dai tu cu parerea cand esti un anonim de fapt

Bobbo l-a eliminat pe paturile. astăzi la ora 00:14

valiemilian

Stie Tot
Sunteti cu adevarat buni
Angels sunt mari și tari și ati reusit sa ii biruiti
Cam asta e povestea voastră din cap :)))(
Arata mi unde am zis eu ca suntem buni ca batem angels,wtf man citește iar ce am scris nu cred ca a venit nimeni sa se laude ca se rup normele pe lumea asta,iar meme urile de ieri sunt puse pentru ca așteptau sa se termine bonusul de atac sa bage o nava pe noi s au pregătit și apoi au băgat nava cu bonusul on cu 25k bireme băgate de pe toată harta,care e vina noastră ca n am avut o competiție mai buna aici?

Mr.SunShine

Stie Tot
ba @Mr.SunShine asa imi place ca tot intri pe forum si iti dai cu parerea despre niste lucruri de care nu cunosti. toti suntem buni comentatori.

daca nu joci pe o lume sau intr-o alianta, nu-ti mai da cu parerea :)) mai rau faci.
Exista grepolife... văd acolo cat de slabi sunt angels... nu e o lauda ca aristotel a fost cucerit. Era de așteptat. Din alea 2 milioane, 1 milion și ceva sunt spionii și conturile voastre :))

La 8 mil cat aveți va băieți cu o alianta de 1 mil puncte - jucători loiali printre care și hermes - sara11

Mr.SunShine

Stie Tot
Dc pe imbros ati dat delete cand ati avut parte de adversari? Și noi nu am venit să ne lăudăm. Știam că sunteți slabi și nu avea rost lauda.. Era de așteptat ca veti lua bătaie.

O lauda sunt servere precum byllis, Paros s.a.m.d.

Qu3sTz

Membru activ
Exista grepolife... văd acolo cat de slabi sunt angels... nu e o lauda ca aristotel a fost cucerit. Era de așteptat. Din alea 2 milioane, 1 milion și ceva sunt spionii și conturile voastre :))

La 8 mil cat aveți va băieți cu o alianta de 1 mil puncte - jucători loiali printre care și hermes - sara11
sunt slabi pentru ca sunt prosti condusi, sau nare cine sa ia atitudine la ei sa faca ceva.

mai degraba o turma de oi condusa de un leu, decat mai multi lei condusi de oaie, asa-i?

Mr.SunShine

Stie Tot
sunt slabi pentru ca sunt prosti condusi, sau n-au cine sa ia atitudine la ei sa faca ceva.

mai degraba o turma de oi condusa de un leu, decat mai multi lei condusi de oaie, asa-i?
Bine punctat
Dar nu va mai lăudati.. stii ca sunt slabi angels, și the ghost la fel slabi. Au conducere slaba cum ai spus si tu

Qu3sTz

Membru activ
Bine punctat
Dar nu va mai lăudati.. stii ca sunt slabi angels, și the ghost la fel slabi. Au conducere slaba cum ai spus si tu
in momentul in care intra pe harta si se bat cu pumnul in piept ca sunt buni si se dau mari jucatori (ghost), deja vad ca urmeaza fantomizare in masa.

cand am intrat pe harta eram 2 aliante vs 10 aliante in total. noi am intrat grupat si cu gandul sa castigam, deciziile luate pe parcurs au adus serverul in acest moment.

image.png

Axel74

Membru activ
Frate, nu se lauda nimeni aici, ci doar radeau de aristotel care s-a crezut mare jucator ca face spam de minimale la 30 de insi toata ziua.
I-au zis baietii cu frumosul sa inceteze, dar nu a vrut si dupa s-au urcat cu picioarele pe el si asta a fost tot. Nu am nimic cu el, e mai bun decat majoritatea jucatorilor de pe harta, dar cand ti-o cauti, ti-o cauti.

Sus