Imi aduc aminte de prima zi a intrarii mele pe acest joc ...ce m-a adus aici ?
Sincer ???
Serios...nu mai stiu, insa iata au trecut aproape 6 ani de atunci ,(Data înregistrării dvs.: 08.03.2011),si nu am facut niciodata parte din echipa care a castigat vreo lume pe care am jucat, insa asta nu ma deranjeaza ,dimpotriva.
Imi place sa joc, atat tot.
Imi place sa vad forumul incarcat ,inbox-ul cu mesajele necitite ,rapoartele nedeschise ...imi place schimbarile care apar in joc, imi plac inceputurile unor noi lumi, si ma intristez cand cele vechi se apropie de sfarsit .
De aceea poate mi-am si pus acest citat la profilul meu:
-citez-
Prieteni ?
Aliantele din care am facut parte mi-au daruit multi prieteni...foarte multi, insa pe care insa nu ii cunosc personal si cu care am schimbat mesaje, ne-am scos nave sau le-am "parcat",cum se folosesc cuvintele in joc...
As dori daca se poate sa ne amintim acum in ceas de sarbatoare , prima lume pe care am debutat fiecare dintre noi ,sunt sigur ca va veti aminti cu drag de ea mult timp de acum inainte ....pot spune ,si sunt sigur ca multi ma vor intelege, este ca si prima iubire .
Eu sigur ...novice fiind ....trimiteam sprijin nave usoare , pratiasi ,si de ce sa spun trimiteam navele de transport goale nestiind valoarea lor defensiva banuiesc ca multi dintre voi ati facut-o ...nu ma supar daca radeti de mine.
Desigur primul oras cucerit oare vi-l mai amintiti ?
Sau primul pierdut ....of ce gust amar !
Atunci la inceput nu erau alarmele care sa ne trezeasca noaptea ,doar colegii care erau de paza pe alianta...
Totusi sa nu uitam insa ca acesta este doar un joc ,tratati-l ca atare, si nu lasati lucrurile frumoase din jurul vostru sa se risipeasca bucurati-va de timpul liber cat mai mult alaturi de cei dragi.... dar nu uitati nici de joc .....sunt colegi care asteapta sprijinul vostru.
Respectati-va inamicii ,iubiti-va colegii ...fiti blanzi cu cei care vin din urma aveti rabdare cu ei .
Nu o data am retras o nava intrata pe un oras al carui proprietar era novice...am preferat sa pierd orasul in schimb am castigat un viitor jucator de Grepolis.Si va mai spun ceva tot timpul invatam ceva nou aici .
Am acceptat sceptici misiunile pe insula ,eram nedumeriti cu eroii ...au aparut satele de banditi , si cate alte schimbari ne mai asteapta oare ...???
Gata ,nu va mai spun nimic deoarece am atacuri pe drum spre orasele mele...trebuie sa adun sprijin ...vine si o nava !
Ei si ? Daca pierd orasul iau 2 in locul lui ....insa nu o voi face ....am colegi de alianta !!!
P.S.
Nu stiam ce sa fac, sa va spun sau... nu ....?!
Prima mea lume a fost ....IOTA ....pa, va pup ...plec sa scot nava aia .