eeeee

• Autor subiect DeletedUser12109
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser12109

Guest
:Dcear fi daca ati intoduce o noua cercetare si anume jefuirea de populatie
am vazut ca pe lumea eroilor ati introdus cercetarea jefuirea templelor deci de ce nu ati introduce in toate lumile jefuirea de populatie...ea sa necesite urmatoarele lucruri
-academie nivelul 30
-ferma nivelul 35
-carele de lupta cercetate
-8 puncte de cercetare
-20.000 din fiecare resursa

si sa zicem ca 10 care ar putea transporta un locuitor

ce ziceti....

Deleted User - 180694

Guest
nu stiu daca ideea este buna sau rea, dar sigur nu este realizabila

DeletedUser

Guest
Dar asa de scumpa?Cucerirea e mai ieftina decat asta ,pretul mai bine 16000;)

DeletedUser9489

Guest
CONTRA. Imagineaza-ti 30 de atacuri (actiune organizata) cu full-uri terestre. Presupunem ca un full ocupa 1800 locuri in ferma (doar unitatile terestre nu si navele transportoare.) Inseamna ca acel full va rapi 1800: (10 x 4) = 45 populatie.
Cele 30 de atacuri : 45 x 30 = 1350 populatie rapita

2350 ( presupunem orasul aproape maxim) - 1350 = 1000 populatie cu care nu prea mai poti face multe.

DeletedUser

Guest
:Dcear fi daca ati intoduce o noua cercetare si anume jefuirea de populatie
am vazut ca pe lumea eroilor ati introdus cercetarea jefuirea templelor deci de ce nu ati introduce in toate lumile jefuirea de populatie...ea sa necesite urmatoarele lucruri
-academie nivelul 30
-ferma nivelul 35
-carele de lupta cercetate
-8 puncte de cercetare
-20.000 din fiecare resursa

si sa zicem ca 10 care ar putea transporta un locuitor

ce ziceti....

Am o dilema , asta inseamna vreo 40 de locuitori pe atac si e posibil sa ramai repede fara populatie in oras si ma gandesc ca a doua zi daca te ataca cel care te-a jefuit de locuitori cu vreo 3500-4000 de unitati ( jumatate ale lui si celalta jumatate jefuite de la tine ) cred ca iti face gaura in locul zidului :)) , dilema este ce faci atunci , intri in NATO ca sa-ti trimita forte de mentire a pacii sau il actionezi la CEDO ca sa-ti dea taranii inapoi ???
Cu cat citesc mai multe propuneri cu atat imi intaresc convingerea ca e mai bine ca m-am lasat de joc .

DeletedUser

Guest
Sunt total contra.. De ce?
1. Carele ar devini singurele unitati folosite!
2.Multi s-ar lasa de joc deoarece pierd populatie in favoarea celor mai puternici!

Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus