DeletedUser
Guest
Astept un raspuns de la un membru din conducerea daca spuneti grepolis unite;se vor spune de acum lumile care se vor deschide pe 2013?
partea cu listuta cu "copilasii cuminti si ascultatori care trimit resurse la minuni" mi se pare cam deplasata deoarece pana se ajunge la minuni ai de jucat! Si cand ajungi in stadiul minunilor iti cunosti alianta nu ai nevoie de asa ceva!daca e alianta turma e nevoie dar in rest nu!
Heiii nu e adevarat!Nu este deplasata deloc ideea,este chiar foarte bunasi iti spun de cet ca cei in care ai incredere te inteapa mai tare,cei care se cred super eroi sunt cei mai lenesi,etc
Ideea este cat se poate de originala si chiar ar fi o optiune sa se implementeze
- - - Updated - - -
oricate ati mai adauga la acest joc.. nu veti mai reusi sa ne atrageti asa de mult.. suntem multi jucatori care suntem satui in mare parte de acest joc.. grepolis merge inainte, numai noi ramanem inapoi
- - - Updated - - -
sa fiti atenti admini cu o parte din aceste modificari.. veti pierde multi jucatori.. mai bine mergem si ne apucam de triburile unde stim ca acolo este versiune 7-8.x dar seamana mult cu versiunea 1.x care era pe grepolis
Astept un raspuns de la un membru din conducerea daca spuneti grepolis unite;se vor spune de acum lumile care se vor deschide pe 2013?
Momentan sunt deschise doar 3 lumi( Rho, Sigma, Hyperborea) asa ca ar fi necesara inca una.
P.S. Astept detalii despre Inventariere (primul proiect care va fi introdus in 2013)
@AlexDanciu
Ramaneti in era primitiva daca nu va place
Ca tot romanul va este frica de modernizare,apoi ramaneti la caruta si cai mai departe
Lumea eroilor este cumva inchisa?)
@AlexDanciu
Ramaneti in era primitiva daca nu va place
Ca tot romanul va este frica de modernizare,apoi ramaneti la caruta si cai mai departe
ii un exemplu cam prost dar hai ca mergeceea ce deranjeaza e ca modificarile se implementeaza in "mijlocul" lumilor de joc...e ca si cum U Craiova ar fi introdusa in campionat cand mai sunt 10 etape pana se sfarseste si pusa pe un loc de ucl sau el. nu am observat in cele citite sa se fi mentionat ca modificarile vor aparea la noile lumi.daca e mentionat acest lucru,imi cer scuze![]()
În spiritul de deschidere și transparență, vom publica aceast traseu pentru a vă înștiința despre planurile noastre pentru urmatorii ani. Sperăm că veți fi la fel de incantati ca noi să vedeti toate aceste noutăti online. Ca orice traseu, este important să rețineți faptul că acesta este supus la schimbări ușoare. Cu toate acestea, să fiti siguri că vă vom ține la curent cu evoluția și detaliile. Punctele de mai jos sunt enumerate în ordine cronologică, cum au fost planificate în starea actuală.
ψ Sunet (implementat cu versiunea 2.36)
ψ Sistemul de inventariere
ψ Windows 8
ψ Reducerea costurilor de construcție
ψ Misiunile insulei
ψ Hiperborea transfer
ψ Eroi
ψ Aplicații Grepolis
ψ Prezentare generală a orașului în modul ecran complet
ψ Noua recompensă zilnică - Oracolul
ψ Relații comerciale
ψ Reechilibrarea