Discutii Grepolis United 2013

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Guest
Astept un raspuns de la un membru din conducerea daca spuneti grepolis unite;se vor spune de acum lumile care se vor deschide pe 2013?

DeletedUser8998

Guest
partea cu listuta cu "copilasii cuminti si ascultatori care trimit resurse la minuni" mi se pare cam deplasata deoarece pana se ajunge la minuni ai de jucat! Si cand ajungi in stadiul minunilor iti cunosti alianta nu ai nevoie de asa ceva!daca e alianta turma e nevoie dar in rest nu!

Nu este deplasata deloc ideea,este chiar foarte bunasi iti spun de ce:pt ca cei in care ai incredere te inteapa mai tare,cei care se cred super eroi sunt cei mai lenesi,etc
Ideea este cat se poate de originala si chiar ar fi o optiune sa se implementeze

DeletedUser9377

Guest
Nu este deplasata deloc ideea,este chiar foarte bunasi iti spun de ce:pt ca cei in care ai incredere te inteapa mai tare,cei care se cred super eroi sunt cei mai lenesi,etc
Ideea este cat se poate de originala si chiar ar fi o optiune sa se implementeze
Heiii nu e adevarat!
La minuni egoismul e cea mai mare calitate!
Fiecare se gandeste la el!"trebuie sa am coronita si diploma si sa fiu invingator!" si asa trimit cat mai multe resurse si se fac minunile!Aaa si inca ceva! "increderea" o ai in urma unor fapte nu dupa vorbe de alea "sunt cel mai tare"sau ceva asemanator!Din moment ce ai incredere in cineva persoana respectiva ar trebui sa incerce macar sa nu te dezamageasca...

DeletedUser

Guest
noi asteptam sa se mai deschida lumi noi pt ca sunt lumi care se vor inchide si multi jucatori sunt sigur ca vor vrea sa mai joace in-continuate ce va aduce grepolis unite este mai putin important, cand noi ceream aceste cerinte care le-ati prezentat voi.... era cu mult inainte.. tot inainteaza jocul acesta.. dar nimic nu va fi ca prima data cand ne-am facut cont si eram uluiti si nu stiam in mare parte despre ce e vorba.. asta era la vers 1.x.. akm jucatori care isi fac conturi noi si sunt incepatori.. au o gramada de misiuni care ii invata acest joc.. + ca mai primesc si cate 100 monede de aur..

- - - Updated - - -

oricate ati mai adauga la acest joc.. nu veti mai reusi sa ne atrageti asa de mult.. suntem multi jucatori care suntem satui in mare parte de acest joc.. grepolis merge inainte, numai noi ramanem inapoi

- - - Updated - - -

sa fiti atenti admini cu o parte din aceste modificari.. veti pierde multi jucatori.. mai bine mergem si ne apucam de triburile unde stim ca acolo este versiune 7-8.x dar seamana mult cu versiunea 1.x care era pe grepolis

DeletedUser9377

Guest
- - - Updated - - -

oricate ati mai adauga la acest joc.. nu veti mai reusi sa ne atrageti asa de mult.. suntem multi jucatori care suntem satui in mare parte de acest joc.. grepolis merge inainte, numai noi ramanem inapoi

- - - Updated - - -

sa fiti atenti admini cu o parte din aceste modificari.. veti pierde multi jucatori.. mai bine mergem si ne apucam de triburile unde stim ca acolo este versiune 7-8.x dar seamana mult cu versiunea 1.x care era pe grepolis

Aici iti dau mare dreptate!Grepolis se schimba usor usor in ceva care nu seamana cu GRECIA in antichitate....

Stil

Community Manager
Astept un raspuns de la un membru din conducerea daca spuneti grepolis unite;se vor spune de acum lumile care se vor deschide pe 2013?

Din pacate, lumile au un alt criteriu de deschidere. Un plan pe intreg anul este foarte greu de facut. Sunt mai multi factori care decid deschiderea unei noi lumi de joc.

DeletedUser9489

Guest
Momentan sunt deschise doar 3 lumi( Rho, Sigma, Hyperborea) asa ca ar fi necesara inca una.
P.S. Astept detalii despre Inventariere (primul proiect care va fi introdus in 2013)

Stil

Community Manager
Cu siguranta ca veti primi si informatii legate de acel proiect. In acest moment suntem la proiectul de Sunet, proiect ce este in curs de implementare.

DeletedUser8998

Guest
@AlexDanciu
Ramaneti in era primitiva daca nu va place
Ca tot romanul va este frica de modernizare,apoi ramaneti la caruta si cai mai departe

DeletedUser

Guest
@AlexDanciu
Ca tot romanul va este frica de modernizare,apoi ramaneti la caruta si cai mai departe

din pacate am 3 ani de joc.. si am cam vazut totul si am fost martor la asa cum zici "modernizari" ale acesturi joc.. incepand de la vers 2.x +

DeletedUser9489

Guest
Ma refeream la lumi normale. Serverul ro15 si ro19 cred ca vor fi deschise pe veci...

DeletedUser

Guest
@AlexDanciu

ceea ce deranjeaza e ca modificarile se implementeaza in "mijlocul" lumilor de joc...e ca si cum U Craiova ar fi introdusa in campionat cand mai sunt 10 etape pana se sfarseste si pusa pe un loc de ucl sau el. nu am observat in cele citite sa se fi mentionat ca modificarile vor aparea la noile lumi.daca e mentionat acest lucru,imi cer scuze :D

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8418

Guest
ceea ce deranjeaza e ca modificarile se implementeaza in "mijlocul" lumilor de joc...e ca si cum U Craiova ar fi introdusa in campionat cand mai sunt 10 etape pana se sfarseste si pusa pe un loc de ucl sau el. nu am observat in cele citite sa se fi mentionat ca modificarile vor aparea la noile lumi.daca e mentionat acest lucru,imi cer scuze :D
ii un exemplu cam prost dar hai ca merge;)

DeletedUser

Guest
Noutatile nu mi se par atat de trase de par:

e clar ca se doreste o mai buna comunicare cu jucatorii, acestia fiind invitati sa discute cu dezvoltatorii direct, sa vada blogul si sa voteze , si asta mi se pare un mare plus (care se poate dezvolta intr-un mare minus daca nu mai au tmp sa lucreze ca raspund la intrebari, dar eu cred in jucatori

o poveste la care sa participi, in care sa te implici , din nou mi se pare o idee potrivita...sa poti spune ca ai rescris legendele :) si nu oricum , ci cu dibacia, strategia si priceperea ta in conducerea trupelor si a populatiei

o camara in care sa poti vizualiza trofeele si armele ...sa nu-mi placa asta? lol :))

Orice schimbare aduce cu sine oameni care se opun din inertie, e clar ca e greu sa urnesti pe cineva din obiceiurile unde se intalase caldut, insa rutina e ca rugina...noutatea si adaptarea la mediu, sau a mediului la noi, asta ne face oameni , ne tine in priza, ne face sa simtitm ca traim.
Eu salut noutatile de aici si iau in considerare serios o revenire in joc ...la vara.
Pana atunci sper sa se introduca ceva imbunatiri si la partea de grafica (nu numai copiii au nevoie de ea), chiar daca nu e animata:p

later edit
ma gandesc ca o subtitrare in limba romana ar fi fost potrivita.....
rectific
pe youtube se poate alege subtitrarea in limba romana, doar pe forum nu este accesibila, dati pe youtube ---> CC si alegeti limba

DeletedUser

Guest
În spiritul de deschidere și transparență, vom publica aceast traseu pentru a vă înștiința despre planurile noastre pentru urmatorii ani. Sperăm că veți fi la fel de incantati ca noi să vedeti toate aceste noutăti online. Ca orice traseu, este important să rețineți faptul că acesta este supus la schimbări ușoare. Cu toate acestea, să fiti siguri că vă vom ține la curent cu evoluția și detaliile. Punctele de mai jos sunt enumerate în ordine cronologică, cum au fost planificate în starea actuală.

ψ Sunet (implementat cu versiunea 2.36)
ψ Sistemul de inventariere
ψ Windows 8
ψ Reducerea costurilor de construcție
ψ Misiunile insulei
ψ Hiperborea transfer
ψ Eroi
ψ Aplicații Grepolis
ψ Prezentare generală a orașului în modul ecran complet
ψ Noua recompensă zilnică - Oracolul
ψ Relații comerciale
ψ Reechilibrarea
ψ Animații grafice avansate
ψ Redefinirea conceptului de minuni ale lumii
ψ Grafice și statistici

cu sunetele m-am lamurit ...sunt curios cati ani va dura sa implementeze toate punctele enumerate mai sus...
pe serveru ro.va dura mult mai mult decat cel german asta garantez dar totusi aceste implementari vor aduce multe facilitati jucatorilor
unele deoarece chestia cu sunetele e ceva banal...

DeletedUser9489

Guest
Nu va fi diferenta mai mare de 2 saptamani (12-14 zile). Adminii din Romania sunt obligati sa respecte in mare masura, ordinele nemtilor

DeletedUser

Guest
da.. da.. si cand sa ajunge la GRAFICE SI STATISTICI care ar fi un lucru bun si animatile.. va dura stai linistit.. poate prin vara lui 2014

DeletedUser

Guest
In primul rand incepeti iarasi sa faceti confuzia clasica. Singura diferenta intre Grepolis Romania si Grepolis Germania e limba de prezentare si limba vorbita de jucatori. Jocul e condus de aceeasi firma si aceeasi oameni, aceasta echipa de administrare fiind doar o poarta de comunicare intre voi si dezvoltatorii jocului. Diferenta de implementare a actualizarilor nu a fost niciodata mai mare de o saptamana, si e in general facuta mai rapid pe comunitati mai mari (de genul .de, .net, .fr) drept test de implementare. Daca ceva merge gresit, le e mult mai usor celor responsabili cu efectuarea acestor actualizari sa inteleaga direct problemele aparute intr-una din acele limbi decat o problema expusa in limba romana sau in orice alta limba.
Sau mai pe scurt, nu suntem obligati sa respectam ordinele nemtilor in privinta actualizarilor, fiindca acestia nu au de ce sa ne ordone asa ceva, noi nefiind o echipa tehnica si netinand de responsabilitatile noastre.

De asemenea, Grepolis United nu e o versiune de joc propriu-zisa, ci un proiect prin care se doreste implicarea comunitatii cat mai mult. Punctele prezentate mai sus nu au o data limita si vor fi implementate pe rand, in mare parte conform solicitarilor si a preferintelor venite din partea tuturor comunitatilor de joc (inclusiv a noastra).

Ca sa dau si eu un exemplu.. S-a pomenit mai sus de implementarea unor modificari in mijlocul lumiilor de joc... Ei, acest proiect isi propune sa va acorde o voce mai puternica decat ati avut pana acum si anumite modificari ce voi, ca jucatori, veti considera ca nu sunt bine venite pe o lume deja deschisa, probabil nu va fi implementata. Desigur, nu vom putea multumi pe toata lumea, astfel de pareri vor trebui centralizate si e posibil ca un anume lucru sa nu fie tocmai in pas cu dorintele voastre.. Insa speram sa putem multumii cat mai multi dintre jucatori si, chiar si atunci cand planurile de dezvoltare ale jocului nu se potrivesc cu planurile voastre, sa va putem acorda cat mai multa transparenta in implementarea lor.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus