Abdera - Lumea greilor

Daca poti confirma atunci confirma si nu umbla pe alaturi.

Dar stii ce pot confirma eu?
Faptul ca tot aia care au fost rupti 2-3 servere la rind intra cu petarda de ragnar.
smiley-emoticons-lol.gif

Daca poti confirma atunci confirma si nu umbla pe alaturi.

Dar stii ce pot confirma eu?
Faptul ca tot aia care au fost rupti 2-3 servere la rind intra cu petarda de ragnar.
smiley-emoticons-lol.gif
care Ragnar ma frate..ca ala adevarat care juca pe delphy, ephesus,phi etc s-a lasat de 3 ani minim!

Asta de acuma Ragnarar-david e si el pe treaba lui:) baga cu chargeback face smecherie 2-3 luni si se lasa..fara el ar fi sv mort..lasa asa!

Mr.SunShine

Stie Tot
Pentru că pe Rhamus mi-a lăsat altă impresie,că e om
Era o chestie de un minut să de-a un mesaj că vrea să renunțe și să preluăm orașele în liniște,sau măcar putea să îmi răspundă azi când i-am scris dacă l-a deranjat ceva de a sters dintr-o dată
Dar in fine,nu e o tragedie,să fie sănătos
abcd 2
el a spus sa fie mai "respectuos" dar ti-a umplut frigiderul si el, tot hakuna sa dam muie la @Homeland Sec.

mustangul 2

Membru activ
Cat de terminat si de frustrat sa fii sa stai sa cauti in 200 pagini de forum ce a zis allex sau demos acum 6 luni despre homeland...Ce ti a facut homeland de esti asa frustrat, ti a furat banii pentru citostatice?

Mr.SunShine

Stie Tot
Cat de terminat si de frustrat sa fii sa stai sa cauti in 200 pagini de forum ce a zis allex sau demos acum 6 luni despre homeland...Ce ti a facut homeland de esti asa frustrat, ti a furat banii pentru citostatice?
bro nu trebe sa cauti in atatea pagini
ai sus cauta , doar scrii homeland si gasesti
hai du te in plm la citostatice ca ti-au fost extirpati ambii sani
:)

Sus